El Tau Icesa Ploms-Salle guanya còmodament el Memorial Jordi Gras

11/09/2011

El conjunt masculí de Copa Catalunya ha guanyat (74-52) davant l’Esparreguera la 14a. edició en memòria de l’ex president albinegre.
La secció de bàsquet del Reus Ploms ha viscut aquest diumenge la celebració del seu Memorial Jordi Gras, que ha arribat a la catorzena edició, en record de l’ex president del club i un dels pilars de la secció de bàsquet. L’equip masculí, el Tau Icesa Ploms-Salle, s’ha desfet sense problemes de l’Esparreguera per 74-52. L’equip sènior femení –Zamar 2000 Ploms-Salle-, que ha jugat dos amistosos, els ha guanyat tots dos.

L’equip de Manel Espallargas, que la temporada passada es va guanyar el dret a pujar a Copa Catalunya, ha guanyat sense contemplacions el seu rival, un Esparreguera que també militarà en la Copa Catalunya. En el primer quart ja s’han vist les intencions d’uns i altres (22-7), confirmades al descans, quan el partit ja estava sentenciat (46-21). En el tercer quart les diferències han minvat una mica (58-36), però finalment s’han quedat en aquests 22 punts de marge.

Així, l’equip masculí ha guanyat el Memorial Jordi Gras, que ha estat lliurat als vencedors per la vídua de l’ex president, Maria Teresa Magriñà acompanyada del president del club, Andreu Giménez.

Per la seva banda, el Zamar 2000 Ploms ha disputat dos partits. Pel matí, el Xamba, igualment de Copa femenina, ha caigut per 79-62, mentre que per la tarda el Sant Cugat de Primera Catalana ha estat la víctima albinegra, guanyant l’equip que dirigeix Jordi Guardià per 76-37. Finalment, el júnior del Ploms-Salle ha perdut davant el CBT B per 40-64.
Raúl Rodríguez | Reus24

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors