Diversos equips del bàsquet base Ploms-Salle han participat en les finals territorials amb sort diversa.

05/06/2012

Cadet Masculí C.N. Reus Ploms

El cadet masculí va jugar a Valls la final a quatre del campionat territorial nivell B, en què participaven AAEET, CBT, Alcanar i el CN ??Reus Ploms.
A la semifinal el Ploms va derrotar a l’equip local en un partit tens que es va resoldre a falta d’un segon, amb un tir des de la línia de personal, amb un resultat final de 44-45.

A la final els nois de l’Albert van saber guanyar el partit que els va enfrontar al Alcanar amb un ajustat 73-71, que els va valer per quedar campions de la categoria.
Felicitar als jugadors per la feina feta durant la temporada i especialment al seu entrenador que en dos anys consecutius a portat als seus equips a les finals territorials i les ha guanyat.


Infantil Femení C.N. Reus Ploms

Al pavelló Joan Sirolla del CN ??Reus Ploms es va celebrar la final a quatre del campionat territorial infantil femení nivell B. Els equips que van participar en la final van ser: CB La Selva, AEE Joan XXIII, C.B. Morell i C.N. Reus Ploms.
L’Infantil femení del Ploms va guanyar el partit de semifinals contra l’equip del AEE Joan XXIII per (29-60), classificant per a la final.
A la final no va poder guanyar el C.B. La Selva, caient derrotat per (41-68).


Infantil Masculí Puigcerver-Salle

El cap de setmana del 19 al 20 de maig, l’Infantil masculí del Pusa va jugar la final a quatre del campionat territorial nivell B.
En el partit de semifinals es va enfrontar al Vendrell guanyant per (68-73).
La final la va jugar contra el Torredembarra, amb un resultat final de (71-66), proclamant-se campió de la categoria.

Pre-Infantil  Masculí Puigcerver-Salle-S

El Pre-Infantil Pusa Salle, també va participar a la final a quatre del campionat territorial pre-infantil masculí nivell B
A la semifinal va caure eliminat davant el C.B. Valls per (41 a 46)

Pre-Infantil Femení C.N. Reus Ploms

Les noies del Pre-Infantil del C.N. Reus Ploms va participar a la final a quatre del campionat territorial pre-infantil femení nivell A, proclamant-se campiones de la categoria en guanyar a la semifinal al CBT per (65-15), i en la gran final a la Salle Tarragona per (48 – 67).

” A tots moltes felicitats per la temporada realitzada ”

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors