Derrota per la mínima del Júnior 95B davant el Vila-seca

21/01/2013

CBM Salle Ploms 95 B 43  —  CB Vila-seca 44

En un partit en el que tot es va decidir en els últims segons el CBM Salle Ploms  va anar  a mes  al llarg del encontre però no va trobar la manera de rematar bé diversos moments  d’empat per tal de solventar el partit amb soltura i victòria. Anem escassos d’algunes coses però el mal per excel·lència es podria dir que es el tir lliure.

Primera part. Inaugura el Vila-seca el marcador amb tres cistelles seguides. La Salle-Ploms sembla que no estigui al camp fins al minut 6:02 en el que  dos punts ficats de tirs lliures estrena la nostra part del marcador (serà premonitori?). A partir d’aquí els de Reus se van fent amb el joc a la pista arribant a posar-se al davant al marcador al minut 2:57 a 10-8. Estem jugant bé i el resultat ho reflecteix una cistella i dos tirs lliures del Vila-seca tanquen la part a 10-12.

Segona part. Comença la part amb una tècnica al Vila-seca per sortir 6 jugadors a pista dels qual nomes aprofitem 1 punt. Entrem en una dinàmica  durant 3 minuts en la que  no ens entra cap cistella desprès de desenvolupar un bon joc. Una bonica jugada reusenca al minut 4:04  de 3+1 ens torna a col·locar al davant  17-16 però el Vila-seca esta  encertat en els tirs lliures i aprofitant 2 de 2 ens torna a rebassar a 17-18. Aquest va ser l’últim moment en el que vam estar per davant en el marcador, malgrat que vam empatar diverses vegades. Imprecisions al joc ens portem a una situació de major desavantatge. Al final a 18-25 (parcial de 8-13)

Tercera part. Sortim  a pista amb moltes ganes i retallant la diferencia, però el nostre “Talo´d’Aquiles”, els tirs lliures,  ens fa pràcticament impossible  fer-nos amb el partit. Ara ganes ens sobren però  els punts desaprofitats  son molts. Final de la part a 26-35 (parcial de 8-10).

Quarta part. Tornem a sortir a la pista amb moltes ganes, jugant amb intensitat i defensat fort amb lo qual aconseguim bloquejar al contrari  fins al minut 6:07 arribant a un resultat de empat a 35 (tornem a tocar la victòria amb els dits) però novament el Vila-seca ho fa impossible. Encara podem , el joc està molt igualat. . Al minut 2:50 tornem a empatar a 41 i ara pressionem com mai llançant pilotes a la cistella contraria que les escup una rere l’altra . Falten 47 segons pel final  del partit i dos tirs lliures aprofitats del Vila-seca desempaten 41-43. Ens xiulen una falta que en aquesta el Vila-seca no transforma, el Vila-seca agafa el rebot però nosaltres els robem la pilota ¡¡Quina emoció!!, ens falta però no aprofitem els tirs. Xiulen personal contra la Salle-Ploms amb lo que fan un punt mes  a falta de 20 segons. Cistella reusenca a20 segons 43-44. Una altra personal contra la salle que no puntua. Agafem la pilota , tenim 4 segons i una pilota, que casi entra, volant cap a la cistella contraria sent la bocina del final del partit a 43-44 (parcial de 17-9).

Hem estat al partit, hem anat de menys a  mes però perdent tants punts en els tirs de personal es fa molt difícil guanyar. Hem de millorar molt els tirs lliures, així que a entrenar a tirar a cistella. Es qüestió de tirar i tirar

Salut, bona setmana i moltes ganes  per al partit pròxim amb el CBT, trenquem la mala ratxa