Derrota en un estira i arronsa del Júnior 95B a Tarragona

19/01/2013

CB Tarragona 2 Blau 61  —  Salle-Ploms 95 B  56

Pavelló del Serrallo  12-01-2013 09.15 hores.

El jugar el primer partit de l’any a Tarragona no va ser un estímul sinó mes be el contrari. No se si va ser el “madrugon”, que ens vam deixar les ganes a Reus o que el Nadal va ser massa llarg però la realitat es que vam fer un partit molt fluix.

Primera part. Va començar el partit amb dos equips igualats i amb un cert bon nivell . arribem a 4:50 minuts amb un empat a 8 i vam mantenint un resultat molt igualat fins al final a falta de 1:21 minuts que la diferencia es va ampliar per part dels de Tarragona fins a 15-11. D’aquí al final, un triple reusenc i un tarragoní a 44 segons del final van tancar la part a 18-14

Segona Part. Ara el partit es decanta a favor dels de Tarragona que aprofitem molt be les nostres errades en passes i la nostra descoordinació , i així la diferencia es va augmentant fins al minut 6:53 que demanem Temps Mort amb un resultat de 24-16. Se’ns presenta un altre i importantíssim problema i es que no ens entren els tirs lliures (i no es que als del CBT els hi entren molts). D’aquesta manera se fa molt difícil remuntar la diferencia  i es que el tir a cistella tampoc esta molt encertat. Però a pesar de tot i a base d’insistir en els tirs alguns acaben entrant fins i tot  desprès de jugades tipus NBA i amb això i un triple que ens entra a falta de 1: 20 minuts  es tanca prematurament el marcador d’aquesta part a 28-25 ( parcial de 10-11).

Tercera part. Comencem la part amb un seguit de errades en el tir a cistella d’unes quantes jugadetes ben boniques (quina ràbia que fa!!!). El CBT se’ns torna  a marxar en el marcador  34-27 fins al minut 8:07, però les idees semblem tornar als de Reus i aconseguim escorçar la diferencia fins a 38-36 al minut 2:24 a pesar de que els tirs lliures segueixen sense entrar. Però, com si això fos un yo-yo, els tarragonins tornen a ampliar la diferencia a 26 segons del final  a 47-38. A falta de 9 segons pel final dos tirs lliures ficats  dels reusencs (miracle) tanca el marcador a 47-40 (parcial de 19-15).

Quarta part. Aquesta es mes de lo mateix, un constant estira i arronsa en el que hi ha moments en els que estem a punt d’avançar-nos al marcador però de sobte ens desinflem. A 5:30 minuts  es un d’aquests en el que estem a 1 punt 50-49 desprès d’un bon joc i bons rebots agafats però fallem els dos tirs lliures que ens posaríem per davant i el CBT fica un triple i dos cistelles seguides que fa impossible tombar el marcador. Acaba el partit amb una victòria parcial reusenca i total tarragonina de 61-56 (parcial de 14-16).

Ho sabeu fer molt millor i amb mes ganes, demostreu-lo.