Derrota en el primer partit de la temporada a Lleida

30/09/2012
SICORIS 61 – SALLE PLOMS 56
Comença una nova temporada, primer desplaçament a Lleida, en hora intempestiva, diumenge 16:00 hores i dia calorós.
Partit molt igualat en general, marcat per les imprecisions de principi de temporada i per les decisions arbitrals que no ens van ser gens favorables.
Comença dominant Sicoris, però poc a poc els nois van agafant ritme, fins i tot ens posem per davant del marcador al final del primer quart
En el segon quart seguim dominant tot i que es cometen errades defensives per part dels de Reus, molta igualtat i alternança en l’avantatge en el marcador, però anem jugant i aguantant en un partit plè de contrarietats. Al final del quart molt tous en defensa i perdonant massa, els locals  aconsegueixen capgirar el marcador. En els últims segons els nois reaccionen i continuem mantenint un mínim avantatge.
Després del descans continua la mateixa tònica, perdonant massa però ara en atac, fallant ocasions claríssimes.  Els locals no afluixen i es manté la igualtat permanent. El darrer quart ha estat decessiu, l’arbitratge ens ha acabat passant factura, a banda que els nois tampoc han tingut el dia. Ens piten un reguitxell de tècniques en contra, inclosa a l’entrenador. Reaccionem una mica i ens posem a 1 punt a cinc minuts del final. Molts nervis i precipitació, sembla que tenim temps de remontar, però els locals apreten, amb encert en els trilples i s’envan de 6 punts. Reaccionem amb un triple també, escurçem una mica. Però avui no hi ha manera…

Una llàstima, partit perdut que s’hauria pugut guanyar.
Parcials: (19-20), (30-33), (45-43) i (61-56)