Derrota del Sènior Masculí B a la pista del Cambrils

14/01/2013

C.B. Cambrils  81  — Zamar2000 Ploms-Salle B  61

El partit va tenir dues parts molt diferents, els dos primers quarts molt igualats i els dos restants amb domini del Cambrils que a la fi del partit va guanyar per 81 a 61.

L’equip reusenc amb un equip jove i amb molta rapidesa va plantar cara a l’equip local. En el primer quart els reusencs a partir del minut 3 es van posar al davant en el marcador amb diferències màximes de 4 punts, per arribar guanyant per (18 a 21).

En els primers minuts del 2n període,  els reusencs encara van anar manant en el marcador fins el minut 6, en el qual els cambrilencs van empatar a 28. A continuació un parcial de 0 a 5 (del Ploms-Salle) gràcies a un triple i una cistella de 2 punts, els va permetre agafar un avantatge de 5 punts al seu favor (màxim del partit), minut 7. A partir del minut 8, el Cambrils va donar la volta al marcador i amb avantatges d’un, dos punts va arribar al descans amb el resultat de 39 a 36, més 3 per als locals. Parcial de (21,15).

A la represa l’avantatge del cambrilencs va incrementar-se a 9 punts (38,47), minut 3, als 17 punts minut 8, i fins els 18 (57,38), minut 9. En el darrers instants d’aquest quart els reusenc van reaccionar i disminuir la diferència a 12 punts, 59 a 47. Parcial de (20, 11).

El 4t i últim període va continuar en els 3 primers minuts, la reacció reusenca, fins a posar-se només a 10 punts dels cambrilencs. Aquests amb un parcial de (6,0) van posar terra de per mig i passar a una renda de 16 punts. La cosa no va acabar aquí, ja que en el minut 7, la diferència va passar a ser de 18  punts i en el 9 de 22, per acabar el partit amb 20 punts al seu favor (81,61). Parcial de (22,14) .