Derrota del Sènior Masculí A davant el Grup Barna

11/02/2013

Grup Barna  87  —  Zamar 2000 Ploms-Salle 75

Tercera derrota consecutiva del Ploms Salle. En aquesta ocasió, ha estat davant d’un Grup Barna molt encertat en la línia de tres amb un resultat de 87 a 75 punts, tot i la gran actuació del seu capità Xavi Paricio amb 28 punts. En el primer quart, els reusencs han estat liderats per Asier Martínez, que amb els seus primers nou punts igualava el marcador per primera i única vegada en el partit.

El segon quart, marcat per la lesió de Fran Cubillas i pel gran encert que els barcelonins han tingut des de la línia de 6.25, s’obria ja una clara diferència en el marcador, cosa que ha fet que s’arribés a la mitja part amb un resultat de 47 a 35.

A la segona part, els del Baix Camp han retallat la distància del marcador gràcies a una bona defensa i a ràpids contraatacs, però no ha estat suficient per poder superar al Grup Barna ja que la resposta d’aquests era immediata. Una victòria justa pels barcelonins que els permet mantenir-se a la part alta de la classificació.

Pel que fa a l’equip Sènior femení del Ploms Salle-Reus, ha perdut a casa de dos punts davant del C.B.F Cerdanyola A-C&N (65-67).

Fitxa tècnica

C.B. GRUP BARNA A: A. Martínez (25), A. Jane (7), C. Gil (5), S. Navarro (14), A. Arco (2) – cinc inicial-. A. Cantero (5), J. Rodríguez (4), X. Porto (12), C. Porto (3), O. Villaplana, D. Capellas (5), B. Ramos (5)

ZAMAR 2000 – PLOMS SALLE: A. Martínez (11), X. Paricio (28), F. Cubillas (2), O. Penas (14), E. Vall -cinc inicial-. S. Muntané, A. Mesa (2), JB. Báez (7), A. Sardà (6), C. Gené (5)

Parcials: 19-11//28-24//17-21//23-19

Cronica: Vanessa Vall   (Reus Digital) 11 de febrer de  2013