Derrota del Sènior Femení A, encara que va tenir l’última cistella per poder emportar-se el partit

26/11/2012

C.B. Cornellà  64  —   Zamar 2000 Salle-Ploms  62

Bàsquet, Copa Catalunya — per Jose Damian Barbero, el  25/11/2012 14:11

El Ploms Salle Reus va estar a punt de remuntar el partit en el darrer minut, amb un triple i varies cistelles amb personal, però no va ser suficient per evitar la victòria de les cornellanenques. Cris López, la millor jugadora del partit, amb 19 punts, 4 rebots i 4 assistències.

El Cornellà, amb un planter pràcticament nou, ja que només se’n conserven Cris LópezAriadna CebriánAitana Ortiz, va tenir dos temps de joc. Durant la primera part, les locals van poder mantenir-se per davant al marcador gràcies a jugades individuals, sobretot de les veteranesLópezOrtiz, que es van posar l’equip a les espatlles. Però a banda d’aquestes accions, el joc cornellanenc en general va ser massa precipitat, portant a les jugadores de blau a perdre moltes pilotes per falta de precisió en les passades.

Per la seva banda, el Ploms va aprofitar la falta d’idees en el joc cornellanenc per recuperar pilotes i anotar. Les jugadores més destacades del conjunt visitant durant la primera part van ser Raquel Martín i Ester Sintes, amb 16 i 11 punts respectivament en tot el partit. Tot i així, no van poder posar-se per davant durant els dos primers quarts. Al final del segon període, el resultat va ser de 16-11 i, a la mitja part, de 28-27, favorable al CB Cornellà.

La segona part, va semblar un partit totalment diferent, amb molta més intensitat per part d’ambdós conjunts. Les del Ploms van saber aprofitar molt bé el seu avantatge sota la cistella, amb les pivots Betty SalatKhady Faye, molt més altes i corpulentes que no pas les interiors cornellanenques. Aquetes dues van ser les jugadores més destacades de la segona part, amb 13 i 12 punts, respectivament, en els dos darrers quarts. Amb el rebot i el joc interior bastant impedit per a les cornellanenques, van haver de deixar el joc en mans de les exteriors. De nou, Cris López va ser qui va fer-se amb els comandaments de l’equip, amb un total de 19 punts al final del partit i 4 assistències, que van permetre anotar a Ari Cebrián.

Als darrers minuts de l’últim quart, quan semblava que el partit estava decidit, amb un 61-55 al lluminós, les del Ploms van treure dues jugades de cistella i personal, a més d’un triple en els darrers 30 segons del partit, posant el 63-62 al marcador. Aitana Ortiz, que va rebre una falta, va anotar un dels dos tirs lliures concedits per l’àrbitre, pujant l’avantatge a 2 punts (64-62). L’últim llançament el va tenir el Ploms de Reus, que va fallar, deixant el marcador al final del partit a 64-62.

Fitxa Tècnica:

CB Cornellà: Vera (-), Martin (-), Cebrián (7), Mumne (2), López (19), Vidal (9), Rey (10), Aragón (5), Muñoz (2), Clavero (-), Farres (-), Ortiz (10).

Zamar 2000 Ploms Salle Reus:  Guelvenzu (-), Martín (8), Sintes (16), Adsera (-), Magriña (11), Mas (2), Borrell (-), Salat (13), Faye (12), Soto (-), Guerrero (-).

Parcials: (16-11)/(12-16)/(16-16)/(20-19)