Derrota de l’equip PUSA Cadet 96 A en la semifinal a Tortosa

12/06/2012
Platges de Mataró  86 – PUSA Cadet 96 A  51

Pot ser el cansament de tota la temporada van passar factura als nois aquest diumenge. A Tortosa es disputava la final a quatre de la categoria Cadet Masculí Promoció, ens enfrontàvem a un gran equip, el Platges de Mataró, que va posar les coses molt difícils, amb una aferrada defensa de zona i un encert en atac que va ser impossible de contrarrestar.
Primer quart
Comencen molt més intensos els de Mataró, amb un  arcial 10-5. Poc a poc els nois sembla que es van posant en el partit, recuperant una mica. Aconsegueixen empatar el partit 10-10. Però després les errades en atac i el poc encert a cistella fa que el rival torni a dominar el marcador: final del quart (17-13).
Segon quart
A partir d’aquest període no hi ha hagut manera d’entrar en el partit, els de Mataró dominant en tots els aspectes, amb una defensa de zona molt asfixiant. Els nois del PUSA se’ls veu una mica apagats, la única opció de superar-ho és el tir exterior, però ni això els funcionava. Els de Mataró s’escapen 24-13, Raül demana temps mort, però continuem igual, poc intensos i desencertats. Al min. 5 despertem una mica, però ells no afluixen. Mitja part (40-26).
Tercer quart
Segueix la mateixa tònica, no és el seu dia, parcial de 13-1, Raül torna a demanar temps mort. Espavilen una mica els de Reus, però ells segueixen apretant. Final del quart una mica més posats, que acava 63-46.
Últim quart
Tornem a veure’ns desbordats per l’encert del rival, amb joc ràpid i vistós, i amb una defensa de zona molt marcada que només permet el tir exterior que no encertem. Algun triple i retallem distàncies. Molt bé els del Maresme, un gran equip, felicitar-los per la victòria, 81-56.
I per acabar de la jornada, un dinar a Tortosa de tots els jugadors, pares i entrenador… quina millor forma de tancar la temporada !!!
Res més que felicitar als nois per la gran campanya que han fet, per la seva gran capacitat de treball i d’esforç que han demostrat.