Derrota contundent del Sènior Masculí A

06/05/2013

Zamar 2000 Ploms-Salle  69  —  C.B. Artés  90

Els reusencs perden per 21 punts davant l’Artés, tercer classificat.
Derrota contundent del Ploms Salle davant l’Artés, el tercer classificat de la Copa Catalana de Bàsquet. El partit ha començat amb un parcial de 5 a 0 a favor dels locals, amb un gran Asier Martínez molt actiu en atac. Poc a poc, però, l’Artés ha agafat el ritme de l’encontre i amb un gran encert des de qualsevol punt de la pista s’ha posat per davant en el marcador, ja fins a finalitzar el partit.
A l’inici del segon quart, seguint amb la tònica dels últims minuts de joc, l’Artés ha anotat un parcial de 0 a 8 i ha aconseguit una màxima diferència en el marcador. Al descans s’ha arribat amb un resultat de 32 a 47, després d’un triple dels locals que els hi ha permès retallar les distàncies.

En la represa del joc, el Ploms-Salle ha sorprès amb un cinc poc habitual, donant minuts als més joves de la casa, que tot i fer un bon paper en defensa, no han pogut reduir la diferència que els separava dels visitants. A més, durant aquest tercer temps, els albinegres s’han quedat sense el seu entrenador, Gari Marquet, que ha estat expulsat del partit com a conseqüència d’un rigorós arbitratge.
Durant els últims minuts, cal destacar el bon joc d’Eduard Vall i Xavi Paricio, que han posat a l’equip a 9 punts dels rivals. Tot i això, el bon joc dels jugadors de l’Artés els ha permès guanyar el partit amb comoditat, dominant-lo d’inici a fi, amb el resultat final de 69 a 90.
Fitxa tècnica:
Zamar 2000-Ploms Salle: Muntané (4), Martínez (14), Paricio (21), Cubillas (4), Vall (12) – cinc inicial – Avilés (1), Martínez(3), Muñoz, Penas (4), Sardà (6).
C.B. Artés: Feliu (15), Burgès (7), Illa (13), Boja (15), Vinyas (14) – cinc inicial – Burgès (2), Sensat (7),  Portella (17).
Parcials: 16-23/32-47/54-69/69-90

06 de Maig de 2013, per Vanessa Vall  (reusdigital.cat)