Derrota a l’últim sospir del partit

01/10/2012

Copa Catalunya Masculina  dissabte 29/09/2012

Zamar 2000 Ploms-Salle A 54  —  Grup Barna 55

El desencert en el tir exterior condemna el Ploms-Salle a perdre  el partit  jugat aquest dissabte al pavelló Joan Sirolla .

El Ploms-Salle va caure després d’un partit igualadíssim davant un Grup Barna que en els moments decisius de l’últim quart va estar més inspirat. El desencert en el tir exterior dels reusencs,arma principal en altres partits, va ser la clau d’aquesta derrota.

Va ser un partit molt travat i amb bon nivell de joc. L’equilibri en la puntuació es va mantenir fins pràcticament el tercer quart, quan els del Baix Camp van obrir bretxa al marcador i es van posar vuit punts amunt, després d’haver anat al descans amb un avantatge de cinc (25-20).

No obstant això, el partit es va anivellar poc després i es va arribar al període definitiu amb tot per decidir-se.De fet, Ploms-Salle i Grup Barna van arribar empatats a l’últim minut, els reusencs sostinguts per l’encert de Paricio i Avilés, i els rivals liderats per un eficaç Arco.

A falta de 17 segons, els barcelonins van aprofitar una falta per transformar un dels dos tirs lliures. Aquesta mínima diferència va ser definitiva per tancar el quart amb un parcial de (11-16). Els visitants es van acabar emportar-se el partit en l’últim sospir per aquest ajustadíssim 54-55 final.

Parcials: (12-11), (13-9), (18-19), (11-16).