Derrota a casa davant el líder

28/10/2012

Salle Ploms 96 A  71 – Círcol Catòlic Badalona  82

Aquest cop no ha pogut ser, tot i l’esforç demostrat, els nois del júnior 96 A s’han vist superats per l’equip de Badalona, que han fet gala de la seva condició de líders de la categoria, amb un encert elevat de cara a cistella i una forta defensa.

Veient el començament no semblava que el partit pogués acabar amb derrota, en algun moment s’ha arribat a tenir una avantatge de 9 punt sobre els visitants, però poc a poc aquests han anat retallant distàncies. En el segon quart molta igualtat i alternança constant en el marcador. Bon plantejament del partit en defensa, intensos… però malament en atac, perdonant massa, errades en les passades i poc encert en el tir exterior.  Tampoc estem fins en els tirs lliures (com quasi sempre), ens anem carregant de faltes, i no aprofitem les moltes pilotes recuperades. Els de Badalona se’n van de 8, ni el triple del Ramon serveix per reduir l’avantatge, i al final del quart ens fan un 2 + 2 que ens deixa a 10 punts per sota a la mitja part del partit.

Després del descans tot segueix igual, sense rematar a cistella les recuperacions de pilota. Es manté la diferència, tot i que el nois reaccionen una mica, gràcies als triples que comencen a entrar, però no els tirs lliures. Al final del tercer quart remuntem una mica, però en dues jugades els visitants tornen a posar el lluminós a 10 punts de diferència.

A l’últim quart, un altre triple de Ramon que repliquen els de Badalona. Bona defensa dels visitants. Se’n van de 14. Molta emoció, apretem i en dos jugades ens tornem a posar a 10. Triple del Pau !!! Contraatac dels de Reus i a 5 !!! Semblava que podia ser, un altre triple del Pau !!! Però els de Badalona son molt forts i recuperen un altre cop, doncs també hem fallat molt en el tir en els darrers minuts.

Resum: un partit que malgrat l’esforç dels nois no s’ha pogut guanyar, donada la superioritat del rival. Resultat final (71-82).

Parcials: (20-18), (32-42), (49-59) i (71-82)

Crònica: Carles Rué