Decebedora derrota del Júnior 95 B

03/12/2012

Manyanet Reus  57   —  CBM Salle Ploms 95 B  50

Juguem en Reus contra el Pare Manyanet en un partit de la màxima importància per tots dos equips. Estem empatats i lluitant per la mateixa plaça que ens possibiliti quedar en el grup d ’dalt per passar la classificatòria.

Fred intens al exterior que es veu atenuat dintre del pavelló. I comença l’encontre amb una gran assistència de públic de tots dos equips (us agraïm molt a tots els que vau venir a animar-nos). A l’ambient es nota  el que ens juguem.

Primera part. Comença el partit  amb nervis que fan que la pilota passi  d’un equip a l’altre  com a buscant  un nuvi que sàpiga com tractar-la i acabi encastellant-la. Es el Pare Manyanet el que primer aconsegueix fer punts, però en qüestió d’escassos segons  La Salle reacciona i fa dues cistelles seguides. Dos minuts mes on La Salle es fa l’amo de la pista i sumen 4 punts mes  a 6:18 (2-8). El Pare Manyanet comença a reaccionar tímidament i a nosaltres comencen a no entrar-nos el tir lliures (gran Taló d’Aquil·les). Tanquem la part a 7-9 desprès de uns tirs lliures del Manyanet que tampoc no entren.

Segona part. Els primers 5 minuts de la part son totalment de domini Sallenc que ens permet agafar una bona avantatja 8-17 al minut 5:21. Dos tirs lliures que no ens entren i una cistella del Manyanet ens col·loquen a 12-17 a falta de 2:55, sembla que tenim la cosa sota control però tres triples seguits  i un tir lliure del Manyanet obren pas a un canvi d’actitud total del contrari augmentant la pressió a la pista fins al límit. A falta de 1 segon fiquem una cistella que ens permet tancar la part amb un empat, 22-22 (parcial de 15-13)

Tercera part. La pressió del Manyanet es manté i nosaltres no  reaccionem. Ara la nostra falta d’anar a rebots es aprofitada pel contrari, així com la pressió sobre els jugadors ens treu pilotes i això fa que la distancia al marcador es vagi fent mes gran, però ara en contra. 5.34 minuts estem a 34-26, i es que els del Manyanet han ficat dos triples mes. L’àrbitre comença a xiular personals contra el Manyanet però nosaltres no estem encertats en els tirs lliures i els punts se’ns van escapant. Arribem al final a 41-34 (parcial de 19-12).

Quarta part. Sortim amb una miqueta mes de ganes però els tirs lliures segueixen sense entrar amb la qual cosa no som capaços de escorçar la diferencia. Al minut 2:24 i desprès de dos tirs lliures que si ens entren i un 2+1 arribem a 55-48. Sembla que encara hi hagi alguna possibilitat però  el Manyanet  bloqueja les nostres jugades i als nostres jugadors que no son capaços obrir furats al joc ¡¡¡ Quina falta ens fan, ara, uns triples!!!!. I fallant mes tirs lliures arribem al final del partit a 57-50 (parcial de16-16)

Quina pena, però de tot a la vida hem d’extreure conclusions, experiència i coneixements. Necessitem saber sortir d’un joc amb molta pressió i hem de millorar els tirs lliures que son claus per guanyar.

Molta sort al pròxim i últim partit de la classificatòria, l’hem de lluitar amb totes les ganes i sobretot disfrutar-lo. Rapida i bona recuperació per l’entrenador