Cornellá B 72 — Júnior 95A 35 ( 37 raons per millorar)

11/10/2012

Desplaçament a Cornella Diumenge per la tarda, visitem a un dels equips més forts de la lliga que segurament perdrà pocs partits (i menys a casa), ja vindran…

Arribada al pavelló i rebuda instrumental amb so de timbals que impressiona als visitants.

Inici del primer quart: cistella visitant 0-2, seria l’única vegada que aniríem per davant……el Cornellà és físicament superior, i la guerra sota els taulells sembla perduda i així serà durant el partit. El Cornellà poc a poc es va imposant en el marcador 6-2 en tres minuts, petita reacció del PS que aconsegueix apropar-se en el marcador 10-9 a falta de cinc minuts, però d’aquí al final del quart parcial de 9-1 que suma un total de 19-10. El Cornellà ha estat superior i els àrbitres s`han encarregat de recordar-nos que estem a Barcelona, si senyor amb dos…….

Segon quart, el PS surt amb molta intensitat, un petit parcial de 0-5 ens apropa en el marcador 19-15, però varies errades nostres ens fan tornar a la realitat, parcial de 12-2 que ens condemnen definitivament, final del quart 34-21, poca cosa més a dir.

Tercer quart, per trobar quelcom positiu, direm que el Cornellà només fa 13 punts en aquest quart (triple el l’últim segon inclòs) amb una defensa del PS correcta, però resulta que en aquest quart nosaltres només fem 4 punts, si 4 punts. Dona igual l’equip que tinguis davant, fent 4 punts és “complicat” guanyar un quart i encara menys un partit.

Darrer quart, un altre cop bon inici, parcial 0-5 marcador 47-30, però res més, el PS desapareix del partit, perd moltes pilotes, comet masses errades i veu la cistella quadrada o triangular, no ho sé, però l’encert és mínim 10 punts en tot el quart, marcador final 72-35. 37 de diferencia, 37 raons per millorar.

Vull comentar una cosa, no crec que la derrota fos per falta de ganes o actitud, crec que d’això els nostres nois van tindre, però la falta d’encert va ser molt exagerat i d’avant un equip així és mortal, ells van fer molts punt sota cistella, hem de ser més forts, amb dos……

Pròxim partit a casa, davant el Gavà ( part alta, només una derrota ) però tinc un pressentiment guanyarem de +4. (Aquí queda escrit).

Recordeu “no penseu que pot fer  l’equip per vosaltres, penseu que podeu fer vosaltres per l’equip”.