Contundent victòria del Ploms Salle Sènior Masculí A

15/04/2013

A.E.S.E. A  52  —  Zamar 2000 Ploms-Salle 72

Els reusencs han superat al cuer.

El Ploms-Salle ha guanyat en la seva visita a la pista del cuer, l’A.E.S.E, 52 a 72. El partit s’ha iniciat amb els dos equips abocats a l’atac. Els reusencs aprofitaven els seus homes interiors i anotaven canastes sota l’aro amb facilitat i els barcelonins ho feien des de la línia de tres punts. En el segon quart, els jugadors del Ploms-Salle s’han centrat en defensa i els ha permès arribar a la mitja part amb una diferència de cinc punts.

A la sortida dels vestidors, en una acció fortuïta, el capità del Ploms, Xavi Paricio, s’ha lesionat al pòmul quan ha volgut  tallar una pilota, xocant amb el cap d’un jugador rival. En els següents minuts, el Ploms-Salle ha baixat el rendiment, i l’A.E.S.E ha aprofitat aquests moments per posar-se per davant en el marcador.

Poc a poc, però, els reusencs han anat reaccionant i interncanviant la defensa zonal per la personal. Això ha posat nerviosos als locals, que han rebut una sèrie de canastes fàcils, especialment, desde la línia de tres i en els últims minuts. La diferència al marcador ha arribat fins a vint punts i s’ha tancat el partit.