Continua la ratxa victoriosa del Júnior 95 B

13/05/2013

AAEET  52 —  CBM Salle Ploms 95 B  77

Un sol alt i lluminós acompanyat d’una brisa fresca, que ens recordava que encara érem a la primavera, ens va portar a primera hora de diumenge a Valls. Partit que havia de ser senzill però en un  plaça sempre forta.

Pavelló Xavi Tondó nou, bonic,i ple de llum natural i amb la cafeteria oberta, tota un avantatja

Primera part. Un Salle Ploms que es fa l’amo del joc i la pista  des d’un bon començament  davant un AAEET que es veu totalment desbordat. Amb aquestes tanquem la part amb la major puntuació aconseguida en aquest any  6-28.

Segona part. El Valls reacciona i el joc s’iguala. Augmenta la pressió en defensa i les coses no son ara tan fàcils, de fet, perdem alguna possessió de pilota per esgotament de temps davant de la pressió vallenca. A 7 minuts del final el AAEET ha ficat 6 punts (tants com a tota la primera part) i nosaltres 5, estem a 12-33. El tanteig es va repartint , amb l’avantatja que tenim sort amb els tirs lliures.  Tots dos equips van sumant punts amb lo qual es fa una part entretinguda. Acaba aquesta segona part  amb un resultat parcial molt mes equilibrat fent nosaltres una puntuació de 50    24-50 (parcial de 18-22)

Tercera part. La diferencia es molta abultada i això fa que ens despintem una mica, cosa que aprofiten els vallencs per intentar retallar la diferencia al marcador a pesar del poc encert que tenen en els tirs lliures. Acaba la part a 38-62 (parcial de 14-12).

Quarta part. El AAEET surt des de la banqueta a pista hiperestimulat lo que sumat al “estimul” de la seva graderia fa que cometin un grapat de personals  que no els hi ajuden gens per remuntar un  resultat  tan desavantatjós. El Salle Ploms no mostra massa concentració i no te sort en els tirs provocats per les personals per lo que arribem al minut 3:07 fallant dos tirs lliures a una distancia de  20 punts ( 51-71). Des d’aquí  despertem i comencem una  sèrie de jugades  rapides i fructíferes que tanquen el partit a 52-77 (parcial de 14-15)

Penúltim partit i victòria que ens fa  acariciar , encara que sigui momentàniament , la primera posició de la classificació. La pròxima setmana descansem, fem exàmens i tornem el dia 25 per fer l’últim partit a Calafell.