Continua l’escalada del Júnior 95 B

26/11/2012

AAEET 53 —  CBM Salle Ploms 95 B  65

Partit decisiu d’un grup molt igualat on cada victòria compta i no es poden fer concessions si l’objectiu és classificar-se entre els tres primers per poder jugar la fase final. El rival té un joc no excessivament tècnic però molt intens que sempre ens acaba complicant els partits. Cal recordar que a la primera volta, fins i tot vam necessitar una pròrroga per guanyar el partit.

1r quart. Comença el partit de manera dubitativa per ambdues parts encara que l’actitud sota cistella d’en Julià (dotze punts consecutius en pocs minuts) fa que l’AAEET no tregui rendes positives dels seus contraatacs i del nostre pobre balanç defensiu. Parcial 13 a 15.

2n quart. Després d’un període d’intercanvi de cistelles, on va pujar el nivell defensiu, Iago va ser l’home més productiu amb 8 punts amb bons percentatges i és destacable el triple des de vuit metres sobre la botzina per anar-se’n amb avantatge al descans. Parcial 14 a 15.

3r quart. En la represa, l’AAEET va voler augmentar fins al límit la defensa, fet que va provocar que durant la segona part de quart el PSP no pogués encistellar en joc i va rebre un parcial de 11 a 3. La conseqüència va ser que els jugadors clau de l’AAEET es van carregar de faltes ràpidament. Parcial 16 a 11.

4t quart. Els esforços es paguen i si és veritat que al minut 35 el resultat era d’empat a 48, l’equip local va rebre la eliminació per faltes de tres dels seus jugadors més intensos, fet que va provocar que els tirs lliures fossin una constant on va destacar el Gerard on va convertir 13 de 19 tirs. Cal destacar per explicar el parcial dels últims minuts l’aportació de 2 triples més per part d’en Jordi i poder donar certa tranquil·litat en els darrers minuts. Parcial 10 a 24.

Equip inicial: Yago (11), Julià (16), Pujol (3), Alvaro (2), Pau.

Participants: Toni (3), Jordi (9), Gerard (21), Josep M, Ramon i Èric.

Resultats parcials: Min. 05 –> 7 a 5, min. 10 –> 13 a 15, min. 15 –> 19 a 19, min. 20 –> 27 a 30, min. 25 –> 32 a 38, min. 30 –> 43 a 41, min. 35 –> 48 a 48, min. 40 –> 53 a 65. Tirs lliures: 24/40

Proper partit segurament definitiu per l’accés a la fase final. Qui guanya passa.