Constitució de la l’associació d’ex-membres del Club Bàsquet La Salle Reus

21/04/2013

Carta d’en Rafael Pintado

En primer lloc m’agradaria presentar-me, doncs molts de vosaltres no sabreu qui  soc, mentre d’altres diran “el pelacanyes del Rafel”.

Doncs si soc de Tarragona, però, com tots els que llegireu aquest escrit, si no us en canseu abans d’arribar al final, he format part del Club Bàsquet La Salle Reus, en el meu cas com a jugador, durant una època de la meva vida. Varen ser uns anys dels quals guardo un molt   agradable record.

Pel  Club Bàsquet La Salle Reus, hem passat una quantitat incomptable de persones, que, en el desenvolupament de les seves respectives    tasques, tant com a presidents, directius, delegats d’equip, delegats de camp, preparadors o jugadors, hem fet créixer el club en el temps i hem    aportat un granet de sorra a  la seva petita historia des del 1974.

Fa ja temps, uns quants ex Salle, avançats en anys d’edat, vàrem fer un sopar. Allí es va parlar, entre moltes altres anècdotes i rucades de temps joves, de crear una associació de veterans del Club Bàsquet La Salle Reus.

Desprès de tres o quatre sopars, es a dir en cinc o sis anys, a la fi, es va decidir d’intentar fer-ho, i així el passat 15 de febrer, evidentment en un altre sopar, i, desprès de redactar estatuts i d’anomenar els càrrecs de la primera junta directiva, necessària per a la legalització, vàrem crear l’ ASSOCIACIÓ D’EX-MEMBRES DEL CLUB BÀSQUET LA SALLE REUS.

En aquest mes i escaig de vida, hem registrat l’associació al registre d’entitats jurídiques de la Generalitat de Catalunya, i, hem sol·licitat el número d’identificació fiscal, a la delegació del “Ministerio de Hacienda”

Aquests darrers dies també hem contactat amb l’actual president del Club Bàsquet La Salle Reus, Francesc Llorach, i, a més de donar-li a conèixer la nostra existència, ens ha concertat una entrevista amb el Germà Director del Col·legi La Salle Joan Carles Vàzquez.

Entre les nostres primers objectius, en vull destacar, entre d’altres que tenim al cap, que, en primer lloc volem col·laborar amb el club en la celebració del 40è aniversari que s’escaurà el proper any 2014.

Així mateix, tenim en ment una trobada anual de tots els ex membres del club. Evidentment, per portar a terme aquestes fites, ens cal retrobar a tots el possibles membres de la nova ASSOCIACIÓ D’EX-MEMBRES DEL CLUB BÀSQUET LA SALLE REUS.

D’alguna manera, per part d’algun de nosaltres hem localitzat el teu e-mail, i es per això que et fem a mans aquest escrit.

Un apunt d’última hora: El proper 27 i 28 d’abril, se celebraran les 12 hores de minibàsquet i si podem fer-ho, intentarem estar presents físicament al pavelló del col·legi per poder contactar amb els qui vulgueu passar per aquest esdeveniment esportiu.

Aquest e-mail l’enviem a un centenar de persones que com tu heu estat vinculats al Club Bàsquet La Salle Reus, evidentment son una part molt petita de les moltes que han passat per allí. Segur que algú, com passa a tots els llocs, no va sortir per la porta gran ni te un bon record  d’aquella època esportiva, però, el nostre desig es que TOTS ens retrobem, mes joves i menys joves, i posem el fil a una associació que, als seus  estatuts a l’article 2, diu clarament, que, el seu fi es:

Article 2

Els fins de l’associació són:Mantenir un contacte social entre els ex membres del Club Bàsquet La Salle Reus. Per aconseguir les seves finalitats, l’associació realitza les activitats següents:

Trobades, reunions, sopars, partits de veterans, i qualsevol acte social adient als fins de                         l’associació. En queda exclòs tot ànim de lucre.

Us vull presentar també als membres de la primera Junta directiva

JUNTA DIRECTIVA DE L’ASSOCIACIÓ D’EX-MEMBRES DEL CLUB BÀSQUET LA SALLE REUS

PRESIDENT                                                   RAFAEL PINTADO SIMÓ

SOTS PRESIDENT                                        RAMON JOSEP MARIMON FONTGIBELL

SECRETARI GENERAL                                  JOSE MANUEL MARTINEZ SANCHEZ

SECRETARI                                                   JOSEP LOMBARTE LUIS

TRESORER                                                   JOAN ANTONI COLOM DOMINGO

ADMINISTRADOR                                         CLAUDIO PEREZ SAN JOSE

VOCAL EX-JUGADORS                                 XAVIER CIURANA ROCA

VOCAL EX-DIRECTIUS                                  JOAN ANTONI PANADES GRIFOLL

VOCAL EX-PREPARADORS                          GABRIEL OLARIA JUNCOSA

VOCAL EX-DELEGATS                                  JOAQUIM CAMPRUBI FERRAN

VOCAL RELACIONS PUBLIQUES                 BAUDILIO RODRIGUEZ MUÑOZ

El e-mail de contacte es: exjugadorbasquetsallereus@gmail.com

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors