Collblanc-Torrassa 65 — Júnior 95A 54 ( matinar no és per nosaltres)

18/11/2012

Jugar a L’Hospitalet un Diumenge a les 10:30 vol dir sortir de Reus a les 8:00 i per sortir a les 8:00 s’ha de matinar i això no esta fet per nosaltres.

Matí plujos, cares endormiscades de la canalla i d’algun pare, viatge plàcid fins L’Hospitalet, cafè de rigor (com sempre en bona companyia) i entrada al pavelló Municipal “ Fum d’Estampa”, que deu tindre els seus anyets, però totalment correcte.

Esperem l’inici del partit, davant tenim al Collblanc-Torrasa, equip de la part mitjana de la taula, amb jugadors forts però sense gran alçada, es preveu un partit igualat i així serà, almenys durant els tres primers quarts, a més tenim com a parella arbitral els germans Muñoz més coneguts per “Estopa”….. Inici del primer quart, triple i cistella del Júnior 95A, la cosa promet, però simplement serà això una promesa, la realitat és que perdonem moltíssim i permetem que els locals surtin vius del primer quart 17-16.

El segon quart serà una còpia del primer, moltes errades en atac, la defensa és prou correcte, però no tenim premi en atac, això si, els tirs lliures força bé 8 d’ 11, sort d’això, que ens permet repetir el parcial del primer quart 17-16, anem 2 punts per sota 34-32.

Tercer quart, inici molt fluix tardem 2:30 en fer la primera cistella, durant tot el quart anem darrera el marcador la distancia és mínima (de 2 a 4 punts) però no som capaços de superar a l’equip local, que sincerament no és res de l’altre món, però que va fent la seva feina, parcial 12-10 (amb dos tirs lliures locals amb el temps esgotat), marcador 46-42.

Darrer quart, l’iniciem 4punts per sota i el que semblava una distancia assumible, poc a poc s’anirà convertint en insalvable, 52-44 a falta de 6:24, aquí un triple visitant dona una mica de vida 52-47, però el partit segueix el guió previst, a més l’Aleix no ha vingut per lesió i els tres pivots restants es carreguen de faltes fins arribar l’ eliminació de dos d’ells “a perro flaco todo son pulgas”. El parcial és de 19-12 i el resultat final 65-54. Hem fet un mal partit, hem desaprofitat una oportunitat de guanyar fora de casa, els desplaçaments a “Barcelona” comencen a semblar-se als viatges pel Triangle de les Bermudes, ens enfonsem una vegada i un altre. Dels senyors “Estopa”(encara que no se’ls pot culpar de la derrota),  més val que és dediquin a la música, perquè al arbitratge….

Bé ens veiem la pròxima setmana a casa, partit davant un equip assequible, necessitem una victòria i crec que la podem aconseguir. Si volem, podem !!!