CB Valls 67 –– SP Júnior 95 A 42 (Ara només podem millorar)

23/09/2012

L’equip Júnior 95 A comença la nova temporada amb molts canvis: entrenador nou, Antonio benvingut ( Aleix molta sort amb els teus nous equips), cinc baixes: Adrià, Carlos, Aleix, Yago i Óscar, moltíssima sort en el vostres nous reptes. Cinc altes: Arnau, Isaac, Ferran, Dani i Marc, benvinguts al Club, passarem una bona temporada tots junts, ja ho veureu……

Primer desplaçament  (quina creu l’any passat) aquesta vegada a Valls, en principi semblava un partit igualat, però no va ser així. Desprès de la primera “entaulada” amb la nova “família esportiva”, tots cap al pavelló.

Inici del primer quart, l’equip surt força bé, dos triples, varis tirs de dos i una bona defensa amb molta intensitat, fa que el marcador sigui de 2-10, el Valls no està en el partit sembla que els hem agafat desprevinguts, però poc a poc les coses és van igualant, nosaltres comencem a perdre pilotes i no lluitem el rebot defensiu, això permet que el Valls ens superi en el marcador 19-15, parcial de 17-5.

El segon quart comença amb encert nul per part de tots dos equips, cinc minuts per fer dues cistelles, encara bo que les fem nosaltres 19-19 i encara una mica més 19-22 a falta de 2:53.  Aquí s’acaba l’historia triple Vallenc i parcial de 12-2 en poc més de dos minuts, marcador 31-24, incomprensible !!!.

El tercer quart ha estat un cúmul de despropòsits; moltes pilotes perdudes, poc encert cara cistella, poca convicció en la lluita dels rebots, poca intensitat defensiva, parcial 17-7, marcador 48-31.

Darrer quart l’equip ha baixat els braços anem 17 per sota i avui no tenim  el dia per remuntades….parcial 19-11, marcador 67-42.

Bé la cosa ha començat malament però hem d’entendre que és un grup nou amb entrenador nou i que s´han de conèixer millor (els pares també) estic segur que la cosa millorarà i que tindrem tardes d’alegria, que les victòries arribaran i seran el fruit d’un treball que només vosaltres haureu fet, ànims a tots (jugadors, entrenador i afició).

Recordeu una frase molt senzilla “no penseu que pot fer l’equip per vosaltres, sinó que podeu fer vosaltres per l’equip”.