C.B.Tarragona B 58 — Salle-Ploms Júnior 95A 74 (Simplement impressionant)

14/01/2013

Les sensacions no eren les millors, tornàvem de les vacances Nadalenques, horari poc habitual (Diumenge 19:30), dos pivots absents per lesió, algun jugador refredat, desplaçament a Tarragona. Visitàvem un CBT situat en la part mitja de la taula i que a la seva pista havia demostrat un bon nivell, havia jugat amb els tres primers classificats i tenia una mitjana de 68 punts a favor i 67 encontra. Amb tot això ens presentem al pavelló del Serrallo conscients que la cosa pot anar torçada……

Inici del primer quart, el CBT comença manant amb petites avantatges fins al 6-5 minut 3:15 d’aquí al final del partit qui manaria al marcador seria el PS Júnior 95A. El joc és força vistos, estem jugant força bé i l’actitud és molt bona, però a diferencia d’altres partits avui l’encert és més elevat, bé en triples, bé en tirs lliures, inclús bé en contraatacs, els visitants posen distància en el marcador 12-20 a falta de 1:20, però una petita reacció final del CBT l’apropa al lluminós 17-20.

Segon quart, curiosament el guió es repeteix, millor inici del CBT 20-22, reacció dels Reusencs 26-33 tornant a ficar moltes ganes i afinant força la punteria, minuts finals del quart 29-35 la cosa sembla controlada però arriba la reacció final dels locals 35-37, parcial 18-17 i les espasses dalt de tot.

Tercer quart, tornem a repetir guió, empat inicial del CBT 37-37, reacció visitant 37-48 i quant la cosa semblava mig decidida, torn pel CBT, que amb un parcial de 11-2 aconsegueix arribar al final del quart només dos punts per sota 48-50. Ha estat el nostre pitjor quart només 13 punts però estem totalment vius amb una situació que tots agüéssim signat abans de començar.

Darrer quart, es repetirà el guió?……Comença el joc, intercanvi de cistelles 50-52, minut 3, en aquest instant els Reusencs decideixen que ja n`hi ha prou, tres triples consecutius més una cistella de dos en poc més d’un minut, desmunten totalment al CBT, l’afició visitant entem al·lucinant, però la local no sap ni que ha passat !!!!, parcial de 0-11, marcador 50-63 i ara si que ha estat el cop definitiu, la distancia al lluminós no farà més que augmentar fins al 58-74  final, parcial del quart 10-24, simplement impressionant.

Grandiosa victòria a casa del CBT, segurament s’han de millorar moltes coses, l’entrenador ho sap i els jugadors també, però per la patidora afició, ha estat tot un regal, els gestos dels nostres nois desprès d’aconseguir una cistella, fer un tap o robar una pilota demostren que aquesta ha estat una victòria de “ pit i collons “.

Pròxim partit a casa davant el Jac Sants B, esperem recuperar l’Arnau Esparza i més endavant l’Aleix, molta sort i com a mínim la mateixa actitud, ànims a tots.