C.B.Hospitalet 63 – Júnior 95A 48 (Quan una derrota és dolça)

04/11/2012

És difícil de creure, però una derrota pot definir-se com “dolça”, quan vas a casa del líder, creient que pots perdre de 40 (opinió personal)  i aconsegueixes perdre només de 15 i demostrant en tot moment que has estat dins el partit i que has tingut oportunitats de apropar-te molt en el marcador.

Desplaçament a L’Hospitalet, matí plujos, viatge ràpid, pavelló modern i cafè de rigor en bona companyia.Mirant una mica la classificació veiem que l’Hospitalet a casa no ha perdut cap partit, que porta una mitjana de 92 punts i que ha guanyat els partits per una diferència mitjana de 42 punts……..toma ja !!!!

Primer quart, bon inici dels nois del PS, 4-4 en dos minuts, en aquest instant L´Hospitalet aconsegueix un parcial de 12-0, per uns instants hem desaparegut del partit, marcador 16-4, sembla que el “correctiu” desperta als jugadors visitants i inicien la reacció, els tirs lliures comencen a entrar i la defensa puja la intensitat, el marcador comença a ajustar-se 18-16 parcial 2-12, estem vius, si senyor !!

Segon quart, estem davant un equip superior físicament, la nostra defensa és força bona però no tenim el dia davant cistella, L’Hospitalet poc a poc fa la seva feina, superiors sota cistella, van eixamplant la diferencia al marcador 24-19, 30-23, i finalment 36-24, parcial de 18-8 difícil guanyar un quart amb 8 punts.

Tercer quart, estem fen un bon partit, sobretot en defensa, i sembla que la reacció la volem iniciar justament des de sota la nostra cistella, treballem moltíssim en defensa, bones ajudes, tallem línies de passada, posem les mans sense por, però perdonem massa en atac (moltes errades incomprensibles), justament tot això provoca un primer parcial de L’Hospitalet 9-6, però immediatament la reacció espectacular del PS amb un 0-11 que fa embogir l’afició visitant, el marcador 45-41 fa somiar (m’agradaria saber que pensaven l’afició local), dos tirs lliures locals posen fi al quart 47-41, parcial 11-17.

Darrer quart, després del “subidon” del tercer quart, tornem a la realitat, fallem molt cara cistella, cometem moltes faltes, que son molt ben aprofitades pel locals i poc a poc la distància al marcador va creixent, no llancem el partit però els nostres errors ens passen factura i acabem perdent un partit, que mai vam tindre controlat, però sempre vam estar vius i a vagades molt vius. Resultat final 63-48, parcial 16-7.

L’equip està creixent (amb els dolors que això comporta), poc a poc millorem coses i ens anem coneixen tots una mica més, crec que els fruits arribaran, mentrestant  hem presenciat una DERROTA DOLÇA.