A.E.S.E. 48 – PS Júnior 95A 57 (Una mica més i no juguem)

15/04/2013

Nosaltres som així, visitàvem la pista del cuer, AESE ( Associació Esportiva Santa Eulalia), a priori el desplaçament menys difícil i se’ns ocurreix arribar amb el temps més que just,( la part del equip que es va desplaçar amb BUS va arribar a les 16:00 hora d’inici del partit). Entrega de fixes exprés i començament del partit sense escalfament previ, cal dir que ’l al pavelló ja feia prou calor i l’olor a plàstic recalentat era molt forta.

Primer quart, si generalment comencem els partits freds, avui no vull ni imaginar-ho, parcial inicial 6-2 en 1:30 minuts. Poc a poc el Júnior 95A va entrant en calor i es va donant conta que davant te un equip voluntariós però que té mancances clares, només pujant una mica la intensitat el PS aconsegueix avançar-se en el marcador 6-8 minut 4:30 i continuar augmentant l’avantatge fins al 12-17 final.

Segon quart, la inèrcia continua, els nostres Júniors sense fer un bon joc van dominant el marcador 12-25 minut 3:40, parcial 0-8, l’AESE reacciona i torna el cop, ara amb un parcial favorable de 9-4, marcador 21-28 però en cap moment sembla que puguin remuntar, més que mai la victòria està en les nostres mans i en el nostre cap. Final del quart 23-34 parcial 11-17.

Tercer quart, aquest període ha tingut dues parts molt diferenciades; una fins al minut 5, parcial 4-9, marcador 27-43 i màxima diferencia +14, l’altra fins al final del quart, parcial 10-4 i marcador 37-47.Hem perdut el quart 14-13.

Darrer quart, l’equip local ens ha pressionat fort i han intentat apropar-se en el marcador però tinc que reconèixer que els nostres, a la seva manera, han sabut jugar els minuts finals, no han hagut moltes cistelles, però a nosaltres ja ens interessava, parcial 11-10, marcador 48-57 i cap a casa.

No ha sigut el nostre dia, ni el pavelló era el millor, ni l’olor era bona, ni l’horari ens anava bé, crec que la falta d’escalfament ha passat factura i molts jugadors no s’han trobat còmodes dins la pista, la sort ha sigut que tot això ens ha passat davant el cuer, si ens agafa un equip més fort………….En aquest cas el resultat ha estat el millor, estem a la sisena posició (pocs ho haguéssim dit), ara toca somiar amb la cinquena !! tenim al Jac Sants a tocar !!!

Bé, pròxim partit davant el Roser, només finalitzar el partit a casa seva vaig dir que a la tornada els podríem guanyar (està escrit), hem donareu la raó ?. SORT !!