37 equips amb arrels comunes (Notícia al Reus24.com)

05/11/2011

El Reus Ploms, la Salle Reus, el Puigcerver i el Sant Josep presenten els seus 400 jugadors en un acte a l’estil NBA al Pavelló Olímpic.

Quatre bastions del bàsquet de la ciutat, el Reus Ploms, la Salle Reus, el Puigcerver i el Sant Josep, han realitzat conjuntament aquest divendres la presentació dels seus 37 equips en una vetllada espectacular celebrada al Pavelló Olímpic. En total, han participat uns 400 jugadors des de prebenjamins fins a sèniors.

La relació de vinculació iniciada fa un parell de temporades entre el Reus Ploms –el qual ja treballava amb el Sant Josep- i la Salle –que compartia interessos amb el Puigcerver- ha motivat que novament aquests hagin decidit celebrar l’inici oficial de la temporada 2011-12 amb un acte conjunt que ha comptat amb nombrosos pares i mares dels 400 jugadors que enguany pertanyen als equips dels quatre clubs esmentats.
Com a aperitiu, una foto de família de tots els jugadors ha obert l’acte, mentre que després tots ells han estat anomenats mentre apareixien els seus respectius equips entre fums, llums i música en un espectacle magnífic

L’Escola de bàsquet de la Salle ha estat representada per l’equip prebenjamí (entrenat per Carles Lucas), el benjamí femení (Genís Garcia), el benjamí masculí (Carles Blasco) i l’aleví de cinquè (Genís Garcia i Carles Lucas). Pel que respecta a l’Escola de bàsquet del Sant Josep, han comparegut el prebenjamí de primer (Isaac Esteve), el prebenjamí de segon (Marc Ruiz), el benjamí (Núria Herrera), l’aleví femení (Xavi Mateu), l’aleví groc (Àlex Parra) i l’aleví blau (David García).
I finalment, els equips d’iniciació els ha tancat el Reus Ploms amb un benjamí mixt (dirigit per Inma Soto i David Huertas), l’aleví femení (Inma Soto), l’aleví masculí (Esteban Cervantes), el preinfantil femení (Carles Lucas i Laia Sedó), l’infantil femení (Esteban Cervantes), l’infantil masculí Ploms-Sant Josep (Albert Quer), el cadet B (Marc Carbonell) i el cadet A (Albert Charlez).
A continuació, han començat els equips fruit de les vinculacions, com per exemple la del Puigcerver-Salle (PUSA), amb un aleví femení (amb Sergi Pascual de tècnic), un preinfantil masculí P (Gari Marquet),un preinfantil masculí S (Antonio Moya),un infantil masculí (Raül Bonet), un cadet femení B (Lourdes Collantes), un cadet masculí B (Raül Bonet i Francesc Cremades), un cadet femení A (Laureà Català i Gerard Aubí) i un cadet masculí A (Raül Bonet i Guillem Sirolla).
Els següents cinc equips provenen de l’acord de col•laboració entre Ploms, Salle i Puigcerver, sent aquests un júnior femení (amb Josep Maria Queralt i Laia Bravo com a entrenadors), un júnior masculí del 95 A (Aleix Piquer),un júnior masculí del 94-95 (Ezequiel Bárcena), un júnior masculí del 94 (Antonio Moya) i un júnior masculí del 94 A (Gari Marquet i Marc Muntada).
Per acabar la desfilada, han sortit a la pista els grans sota el nom de Ploms-Salle: el sub-21 masculí (Esteban Cervantes), el sènior masculí C (Albert Charlez), el sènior femení B (Aleix Piquer), el sènior masculí B (Jan Penedès), el sènior femení A -Zamar Reus Ploms-Salle- (Jordi Guàrdia) i el sènior masculí A –Tau Icesa Ploms-Salle- (Manel Espallargas).

Raúl Rodríguez | Reus

 

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors