La Botiga del Bàsquet – Intersport Quinze

EQUIPAMENTS OFICIALS TEMPORADA 2017-2018

Els equipaments oficials que haureu d’adquirir aquesta temporada a través de la botiga física d’Intersport seran els que apareixen a sota. Les noves incorporacions hauran d’adquirir el pack complet (triant només la samarreta de joc corresponent al seu equip), al preu conjunt de 130€ per totes les categories a partir de Preinfantil i 80€ per les inferiors. Es podran adquirir igualment peces separades al preu indicat al costat de cada element.


PECES D’EQUIPACIONS

Samarreta equips Sènior, Pre-Benjamins i Benjamins:

32,00€

Samarreta resta d’equips:

32,00€

Pantaló joc (tots els equips):

23,50€

Samarreta pre-joc (tots els equips):

27,50€

Xandall de dues peces (tots els equips):

27,50€ (jaqueta) + 23,00€ (pantaló)


PACKS D’EQUIPACIONS
Pack Sènior: 130€ (5 peces)
Pack de Preinfantil a Júnior: 130€ (5 peces)
Pack Prebenjamí i Benjamí: 80€ (3 peces)

SEGONA EQUIPACIÓ

 DESSUADORES

 POLOS

PROCEDIMENT DE GESTIÓ D’EQUIPAMENTS DEL CLUB PER NOVES INCORPORACIONS
Aspectes generals

L’equipament oficial del Club per la temporada 2017-18 continuarà sent el mateix que les dues anteriors temporades, és a dir de la marca Spalding i amb dues opcions bàsiques:

 • Samarreta a franges horitzontals blanques i negres (colors Ploms) i pantaló negre pels equips Sènior.
 • Samarreta verda (colors Salle-Ploms) i el mateix pantaló negre per equips de Preinfantil a Júnior.
 • Comú per tots els equips: samarreta prejoc de color negre, xandall blanc amb pantaló negre.

Per la temporada 2017-18, i en haver vençut el contracte amb l’anterior proveïdor (RedSport), se n’ha negociat un de nou amb Intersport Quinze, botiga d’esports de Reus pertanyent a la xarxa Intersport, que se’n farà càrrec de la gestió de comandes en contacte directe amb Uhlsport Ibérica, representant oficial Spalding a Espanya.

Sistema per l’obtenció de nous equipaments

El sistema que se seguirà quan calgui adquirir nous equipaments complets o elements separats serà en general el mateix, tot i que en el cas de que s’hi inclogui la samarreta de joc caldrà a més gestionar l’assignació del dorsal: el jugador o la jugadora s’han d’adreçar al coordinador de la seva categoria (Bernat Bauzà per equips femenins o Ezequiel Bárcena pels masculins) i sol·licitar l’equipament corresponent. A partir d’aquí se seguiran els següents passos:

 • Si la comanda inclou una samarreta de joc, el jugador o la jugadora indicaran al Coordinador i a la Responsable de l’Administració (Carme Fernández, Oficina del Bàsquet) la seva elecció de dorsal.
 • Des de l’Oficina del Bàsquet es comprovarà la disponibilitat d’aquest dorsal dins l’equip corresponent i es tindran també en compte possibles coincidències en casos de jugadors/es que puguin jugar partits amb equips de la categoria immediatament superior. En cas de que estigui disponible s’assignarà el dorsal escollit (si l’opció triada no és factible llavors se n’haurà de triar un altre), se li comunicarà al jugador/a i es registrarà.
 • Es comunicarà a l’interessat/da la informació del tipus d’equipament, elements necessaris i, si s’escau, dorsal assignat.
 • Aquesta a informació es portarà a la botiga Intersport Quinze de Reus, on es demanarà la prova de talles si és necessària:
  INTERSPORT QUINZE
  C/ La Perla, 4
  43201 REUS
  977 34 32 68
  reus.quinze@shop.intersport.es
 • Un cop confirmades les talles dels elements requerits, Intersport farà la comanda i indicarà la data aproximada prevista de recepció.
 • En el moment de registrar la comanda, el jugador o la jugadora hauran de satisfer a Intersport el preu total de la mateixa.
 • Un cop rebuda la comanda, Intersport es posarà en contacte amb el Club per indicar que es pot fer la recollida.
 • Aquesta temporada, a banda de l’equipament habitual, serà requisit que tots els jugadors o jugadores adquireixin també una segona samarreta (a definir si reversible o no) que s’estamparà amb logo Ploms-Salle Reus i amb el dorsal corresponent. La compra de la mateixa anirà a càrrec de cada jugador/a i passarà per tant a ser d’ús individual per qualsevol partit en què, per coincidència de colors amb el rival, calgui utilitzar-la (només en desplaçaments).