I tu, quant creus que val el bàsquet?

13/12/2017

El proper dimarts dia 19 de desembre, a les 19:00 i al Teatre del Col·legi La Salle, tindrà lloc una interessant xerrada-col·loqui al voltant dels valors de l’esport en general i el bàsquet en particular, i la seva importància en el desenvolupament personal de qui el practica.

La xerrada anirà a càrrec de l’Esther Neila, qui compta amb un important bagatge molt lligat al bàsquet, ja que entre les seves múltiples facetes ha estat entrenadora i formadora d’entrenadors, com a part del cos tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol. Entre altres titulacions, compta amb un Màster en Psicologia de l’Activitat Física i l’Esport per la UNED a Madrid.

A més de l’Esther, comptarem amb la participació i el testimoni de diverses persones que ajudaran a aportar la perspectiva més personal i directa d’allò que la pràctica del bàsquet els ha suposat i aportat al llarg de la seva vida en tots els aspectes. També, no cal dir-ho, tindrem en compte la perspectiva del nostre Projecte Bàsquet Ploms-Salle i les seves característiques que el fan ser un dels capdavanters al bàsquet territorial i català. Pista: un dels participants necessitarà traducció…

A l’acte hi són convidades les nostres escoles de bàsquet amigues: Sant Josep, Joan Rebull, Mowgli, Alberich i Cases, Aura i, com no, Ploms i La Salle. Diversos equips d’aquests centres ompliran la platea del Teatre de La Salle, i també hi són convidats mares i pares que els vulguin  acompanyar i participar en l’acte. L’entrada és lliure i esperem comptar amb la vostra assistència.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors