WAB International Camp

Enguany tindrà lloc la primera edició del WAB International Camp, l’esdeveniment que es desenvoluparà a la localitat gironina de Santa Maria del Collell entre els dies 23 i 29 de juliol del 2017. Es tracta d’un campus d’estiu dirigit a nens i adolescents d’edats compreses entre els 8 i 18 anys.
WAB International Camp és un projecte que uneix tres vessants: el bàsquet, l’oci i la natura. Els assistents es reuniran en un entorn privilegiat com la Casa de Colònies El Collell, situat entre el Pla de l’Estany i la Garrotxa. Es tracta d’una infraestructura que porta gairebé dues dècades oferint els seus serveis a diferents entitats lúdiques i/o esportives.
L’ús de l’anglès en els entrenaments és una de les grans apostes de Pass & go Sports (empresa creadora i que gestiona el campus) per a aquesta primera edició. Volem, en definitiva, que els assistents al We Are Basketball International Camp s’enriqueixin tant a nivell esportiu com cultural, compaginant la pràctica del seu esport favorit amb una infinitat d’activitats que es realitzaran en plena natura.

El preu del campus és de 449,5 € i inclou:

El campus estarà conduït per un conjunt de professionals del més alt nivell i, des del Ploms Salle Reus pensem que és una magnífica oportunitat per què els nostres socis/es puguin créixer a nivell esportiu i personal gaudint del bàsquet i les activitats que es desenvoluparan en el campus i, amb l’afegit, de practicar l’anglès mentre juguen.

Tota la informació i inscripcions en la web del campus.

WAB