CE Laietà 61 - 66 Júnior Masculí A

27/07/2024 - 17:00 a CE Laietà

Victòria treballada i merescuda dels plomistes a Barcelona contra un equip físicament superior.
Després d’uns caps de setmana feixucs el Júnior Interterritorial ha guanyat, amb un gran partit i molt dur, on s’ha hagut de picar pedra des del minut 1.
El primer quart guanyat pels locals ja ha finalitzat amb un parcial de 0-5 fet que ha ficat als jugadors en el partit i han encarat el segon quart perdent d’1 punt (13-12). El segon quart molt dur pels locals -que només han anotat 9 punts- ha estat dominat pels reusencs de manera clara. Gran solidesa en atac i en defensa del joc interior. Hem anat al descans amb el resultat de 22-26.

L’inici de la segona meitat va estar de nou dominada pels plomistes que cada vegada s’agradaven més. Un gran encert des de la línia de personal i una bona mentalitat defensiva feia que s’acabés el tercer quart amb el resultat de 42-47. Només calia acabar la feina, i tot i que els locals van aconseguir col·locar-se a dos punts (55-57) el Júnior va saber reaccionar a temps i es va emportar la victòria (61-66).

Parcials: (13-12), (9-14), (20-21), (19-19)
Arnau Nolla(5), Jacob Bages(-), Iván Calderón(15), Ramon Paris(-), Xavi Arbós(-), Xavi Aguilar(1), Joel Gomis(24), Carlos Cano(15), Adrià Nolla(2), Marc González(-), Francesc Bartolí(-), Joan Pallejà(6)