CB Salou C 50 - 70 Sènior Masculí D

27/07/2024 - 19:00 a Salou

VICTÒRIA PLÀCIDA DAVANT EL SALOU, C.B. SALOU C. 50 – 70 PLOMS SÈNIOR D

Diumenge 19h. Visitem Salou per jugar davant l’últim classificat de la taula, en la primera ronda havíem

guanyat de 19 i l’ambient era de confiança…..Aquets partits son perillosos per la possible falta de

motivació, però s’han de jugar i hem de demostrar que els sabem jugar.

Inici del primer quart, sortim amb molta força, parcial 0-13 en tres minuts amb dos triples inclosos,

continuem jugant amb serietat fins al final del quart 10-24, sembla que la feina esta feta.

Segon quart, continua la tònica del primer, parcial de 0-6 per situar el marcador 10-30, el Salou sembla

entregat i els nostres Sèniors es veuen força superiors. Fruit d’aquesta superioritat apareix la relaxació i els

nostres nois deixen de jugar com saben i comencen a cometre més errors del compte, el marcador no

perilla, però deixa d’augmentar la distància, 21-39, final de la primera meitat.

Tercer quart, tornem a centrar-nos en el partit i trobem el camí cap a la cistella amb força facilitat, un

parcial en sis minuts de 7-17, amb dos triples inclosos, reflexa un marcador de 28-56, es el màxim

avantatge del partit. El Salou treu el seu orgull i “endreça” una mica el lluminós amb un parcial de 8-0,

deixant el marcador 36-56.

Darrer quart, el Salou continua “endreçant” el marcador 41-56, portem un parcial de 13-0 , hem tornat a

Reus ja? O encara estem aquí ?……….sembla que estem aquí, un triple ens desperta a tots una mica i

aconseguim arribar al final amb tranquil·litat, 50-70 i cap als vestuaris.

Bé, partit tranquil, però ha quedat força clar que si perdem la concentració si baixem la guàrdia si no

pressionem, en definitiva si no treballem, ens convertim en un equip vulgar, nois, vosaltres mateixos……..

Molta sort en la propera visita a Calafell.

Ploms Salle Reus Sènior D: A.Valle (5), J Garcia (-), A. Esponey (9), R. Diallo (5), A. Ruiz (8), A. Cañete (1), J.A.

Marco (2), E. Garcia (-), A. Montero(-), X. Mateu (15), D. Olave (5), A. Febrer (18). Triples 7, Esponey 1,

Febrer 2, Diallo 1, Olave 1, Ruiz 2. Tirs lliures 15/26. Faltes personals 13, cap eliminat.