Cinc inicial: Medall. N, 8; Adserà. L, 6 ; Magriña. A, 13 ; Mas. E, 4 ; Quintana. E, 10;

Resta equip: Romeu. M, 8 ; Guerrero. M, 2; Rubio. A, 4 ; Corkindale. R, 12 ; Guelvenzu. S,4 ;

Cinc inicial: Vachiano. F, 16 ; Lopez. M, 3 ; Pau. M, 3 ; Ivorra. E, 6 ; Carbo. N, 6 ;

Resta equip: Ventura. M, 0 ; Carreras. M, 0 ;

Triples: 6 (Vachiano. F 3; Ivorra. E 2; Pau. M, 1)

TLL: 2/4

Faltes: 15

Parcials: 19 – 7 / 14 – 11 / 20 – 8/ 18 – 8/

Derbi molt desigualat amb una superioritat aclaparadora per part de l’equip local. Les lleones del Ploms surten a pista amb una idea clara, imposar el seu ritme i nivell de joc. En el primer quart les jugadores Plomistes dominen totes les fases del joc amb una defensa activa, ràpids contraatacs i trobant opcions fàcils a mitja pista.

El segon quart segueix en la mateixa tònica, tot i així és l’únic quart on les jugadores del Reus Deportiu anoten més de 10 punts. Per altra banda augmenta el desencert per part de les jugadores locals per la manca de tensió que es respirava en el partit.

Ja en el tercer les jugadores del Ploms tornen a sortir endollades, per acabar amb un parcial de 20-8. L’equip visitant només és veu capaç de anotar a través de les seves dues millors jugadores Vachiano i Ivorra.

En l’últim quart transcorre igual al tercer. Amb una activitat en defensa de línies de passada i pilota activa, les pèrdues del Deportiu sense forçar i les recuperacions del Ploms es transformen en ràpids contra-atacs fàcils, en situacions de 2c1.