CB Constantí 60 - 63 Sènior Femení B

27/07/2024 - 19:00 a Constantí

Victòria d’autoritat a la pista del C.B. Constantí. 60-63 Salle-Ploms

El partit es presentava molt interessant des del primer minut entre les dues invictes de la lliga.

Vam començar el primer quart amb molt d’encert en atac i predominant amb la nostra defensa pressionant. (9-16) Un segon quart amb més encert de l’equip de Constantí ens deixava un punt per damunt al marcador abans de marxar al descans. (15-9)

Al tercer quart vam recuperar la nostra defensa pressionant i a poc a poc vam aconseguir que no marxessin al marcador aguantant-les dos punts per damunt.(15-12)

L’últim quart era el moment de trencar el partit, gràcies a un gran encert a la línia de tres punts i la nostra defensa vam poder avançar-nos al marcador. Encara que finalment vam guanyar només per un punt, vam lluitar fins al final per aconseguir la victòria.(21-26)

Resultat final 60-63 Tirs de tres punts: 7 Constantí – 9 Ploms

Tot l’equip vol agrair a totes les persones que van vindre a ajudar-nos des de la grada a guanyar.