Sènior Masculí D 61 - 48 AD Torreforta

11/01/2014 - 17:30 a Joan Sirolla

VICTÒRIA AMB LLIÇÒ DAVANT EL TORREFORTA, SENIOR D 61 – 48 TORREFORTA

Partit jugat Dissabte 29 a les 17:30h al pavelló Joan Sirolla de Reus. Tarda fosca i plujosa, el nostre Sénior D

rebia a casa un Torreforta que ens havia guanyat a casa seva de 16, però els resultats de la lligueta

assenyalen un Torreforta força fluix fora de casa, a més a més nosaltres venim “pujadets” desprès de

guanyar en l’últim segon al Morell.

Primer quart: Inici desastrós dels nostres nois, parcial 2-11, sembla que encara estem celebrant l’última

victòria, el cabreig des de la banqueta és monumental, però els jugadors no acaben de despertar, final del

Segon quart: Bé, el “decorat” millora una mica, els nostres comencen a jugar i el Torreforta comença a

fallar força, dos triples Plomistes i la millora en l’encert sota cistella fan la resta, marcador 28-20, parcial

18-4, hem superat el temporal.

Tercer quart: El Torreforta torna a millorar el seu encert i s’apropa en el marcador 30-28, hem tornat a

començar despistats, aquesta vegada els nostres nois desperten a temps i comencen a imposar el seu

millor joc aconseguint ficar distancia al lluminós 47-36, amb un parcial de quart 19-16.

Darrer quart: Per fi sabem jugar un final de partit, atacs llargs, bona defensa, encert en els tirs lliures i no

deixar que el rival s’apropi en el marcador, parcial del quart 14-12 i marcador final 61-48.

Per que “victòria amb lliçó”?, perquè aquest partit ens ha ensenyat una cosa, si ens creiem que per

guanyar un partit al líder som els millors, anem molt equivocats, no vam guanyar per ser millors, vam

guanyar per ser més treballadors; pressió, defensa, encert, intensitat, rebot, ganes, lluita…..en resum,

Ànims nois, cap de setmana de descans i propera visita al Salou. Treballarem ?.

Ploms Salle Reus Sènior D : Valle (6), Garcia (-), Esponey (11), Diallo (5), Cañete (-), Marco (4), Montero (-),

Mateu (10), Corbella (-), Olave (-), Almendros (6), Febrer (19). Triples 4, Febrer 4. Tirs lliures 12/18. Faltes