Sènior Masculí Zamar 2000 Ploms Salle A 74 - 66 AEC Collblanc-Torrassa B

27/07/2024 - 19:30 a Pavelló Joan Sirolla

Sènior masculí A 17-10

Victòria de mèrit del Zamar 2000 Ploms Salle A que rebia l’AEC Collblanc-Torrassa B, un dels dos equips que restaven invictes en la categoria (junt amb el nostre darrer rival, el CB Viladecans, que ara queda com a líder solitari).

Inici de partit en que l’equip visitant domina el ritme i a la vegada el marcador. Un parcial de 8 punts per sota va obligar al Ploms Salle a canviar de ritme defensiu i d’aquesta manera es va poder arribar a la mitja part amb un desavantatge de tan sols 4 punts (32-36).

El tercer quart va ser de domini absolut dels de Reus. Segurament fent els millors 10 minuts de la temporada i, el que és més important, amb aportació de tot l’equip. Aquesta vegada el ritme en majúscules va ser dominat pels nostres, i s’hi van afegir també, els millors percentatges davant un rival possiblement desprevingut davant la reacció dels nostres. Així, un parcial de 22-11 va deixar el marcador en un esperançador 54-47 per encarar els darrers 10′.

Durant el darrer quart es va aconseguir mantenir les distàncies tot i la pressió i els intents d’encistellar ràpids d’un talentós Collblanc, però aquesta vegada un esforçat treball defensiu del Ploms Salle va assegurar una victòria de prestigi en un excel·lent partit de bàsquet i una bona diferència a favor de 8 punts ja que fins i tot es va aconseguir acabar guanyant el quart (74-66).

Com a nota curiosa, exactament el mateix marcador, però en aquest cas contrari als nostres, es va produir a Viladecans en la darrera jornada: 74-66.

El proper partit els nostres es desplaçaran a Barcelona per enfrontar-se al SESE A (Secció Esportiva Santa Eulàlia), equip que en aquest moment es troba un lloc per sobre tot i que amb el mateix balanç de 3 victòries i 2 derrotes.