Sènior M. Zamar 2000 Ploms Salle D 49 - 39 Torredembarra BC B

29/04/2024 - 12:15 a Pavelló La Salle

Zamar 2000-Ploms Salle Reus D 49 Fitness Club Anura –Torredembarra B 39

Últim partit de la primera fase, disputat aquest mati al pavelló del Col•legi La Salle Reus, amb un balanç de 9 victòries i 11 derrotes i ara ens tocarà lluitar per les places del novè al setze lloc.
Els dos equip s’han presentat amb un nombrós número de baixes, 5 per equip, això ha fet que fos un partit amb moltes pèrdues de pilotes i errades no forçades.
El primer quart ha marcat la tònica del partit, amb moltes errades i una dolenta selecció de tir per part dels dos equips que ha fet que s’acabés amb un parcial de 7-10.
El segon quart el Ploms Salle ha pujat un esglaó amb la seva defensa, alternant individual i zona- pres, fent que col•lapses l’atac rival deixant-lo amb un parcial de 13 a 2.
La segona part el Ploms – Salle D ha après ha mantindré aquesta diferencia de 10-12 punts encara que ha continuat perdent pilotes sense sentit i tirs molt precipitats, però en canvi ha fet una bona defensa que ha compensat un atac poc coherent .
Esperem la segona fase poder recuperar efectius i continuant treballant amb tot els jugadors, per poder agafar més ritme de competició i no tenir els alts i baixos de la primera fase.