Sènior M. Zamar 2000 Ploms Salle C 69 - 52 AD Torreforta B

04/02/2016 - 17:45 a Pavelló Joan Sirolla

VICTÒRIA PLÀCIDA

Rebíem l’ADT B, equip situat a la part baixa de la taula però que, sorprenentment, ens havia guanyat el partit disputat a casa seva. Era doncs una victòria necessària, primer per demostrar perquè estem on estem a la taula i segon per no perdre posicions a la part alta de la classificació, i així va ser…

Els nostres van fer un partit molt seriós tot i que no va semblar que forcessin la màquina al màxim en cap moment, de manera que van mantenir una línia de joc regular quasi tot el partit, amb un inici espectacular (22-8 en el primer quart) i conservant la distància en el segon quart (18-16, 40-24 al descans). Van tornar a guanyar el tercer quart (15-10), que va acabar amb un marcador prou clar (55-34). El darrer període va ser un pur tràmit tot i que cal destacar que el rival en cap moment va abaixar els braços i va seguir lluitant fins el final, al qual es va arribar amb el resultat de 69-52.

Bon partit doncs dels nostres Sèniors C, i ara veurem si podem donar la sorpresa a la difícil pista del l’Esquitx Sant Sadurní, que només ha perdut un partit a casa seva. Sort!!

ANOTADORS: Lllort (5), Garcia (7), Calvet (7), Calderón (2), Cortés (18), Maduell (2), Esponey (5), Aguilar (1), Sirolla (10), Casas (9), Cano (3).
TRIPLES (5): Llort, Calvet, Esponey, Casas i Cano.