Sènior M. Zamar 2000 Ploms Salle C 89 - 55 AAEET A

03/12/2016 - 16:00 a Pavelló Joan Sirolla

VICTÒRIA AMB ANOTACIO RÈCORD

Partit disputat al Pavelló Joan Sirolla de Reus, dissabte dia 12 de març a les 16 h.

Segon equip vallenc que ens visitava de forma consecutiva, després del Claret, i partit assequible a primera vista doncs rebíem l’AAEET al que ja havíem guanyat a casa seva i que ocupava el quart lloc per la cua de la classificació.

Inici de partit força bo dels nostres, i malgrat que el ritme és baix tenim força encert en el tir, amb tres triples inclosos, el que ens permet aconseguir un bon parcial de 24-15.

Segon quart força més igualat, amb l’equip vallenc dominant el rebot gràcies a la fortalesa dels seus interiors i millorant l’encert de cara a cistella, però els nostres nois no es queden enrere i anoten quatre triples més en una tarda especialment inspirada. Això ens permet ajustar el marcador malgrat perdre el quart 20-23, deixant un resultat a la mitja de 44-38.

El tercer quart resulta determinant i, amb un parcial demolidor de 24–2 gràcies a una molt bona defensa combinada amb una continuïtat en l’encert cara a cistella, hem escombrat de la pista als nois del AAEET. El marcador al minut 30 reflexa la superioritat que hi ha hagut a la pista: 68-40.

Al darrer quart, doncs, només és qüestió de controlar esperant el final del partit. Els nostres nois continuen dominant el joc, i sobre segueixen demostrant que tenen la mà fina, amb tres triples més (en total una xifra espectacular: 11) i un bon encert des de la línia de tirs lliures. En resum, un nou parcial guanyat 21-15 i marcador final 89-55, rècord anotador de la temporada. Enhorabona nois, i a seguir progressant!!

ANOTADORS: Llort (14), Garcia (12), Roca (-), Valle (2), Calvet (2), Calderón (10), Cortés (16), Maduell (6), Esponey (2), Sirolla (19), Casas (6).

TRIPLES (11): Sirolla (5), Llort (4), Garcia i Calderón.

TIRS LLIURES: 14 DE 20.

FALTES: 18, cap eliminat.