Sènior M. Zamar 2000 Ploms Salle B 72 - 58 CB Igualada B

03/12/2016 - 17:45 a Pavelló Joan Sirolla

Zamar 2000 Ploms-Salle B 72-58 CB Igualada Alain Afflelou

Victòria de prestigi del Sènior Masculí B, després de derrotar al líder amb molta solvència.
Des de bon començament es veia que seria un partit dur, i va haver una gran igualtat fins al descans, on els locals van marxar amb un avantatge de 3 punts al marcador. Semblava que les diferències serien mínimes fins al final, però en una gran segona part els locals van assolir una renda de fins a 19 punts. No obstant, el CB Igualada va demostrar per què és el líder de la lliga i no va baixar els braços en cap moment, arribant a reduir la renda fins als 10 punts, amb un quintet a pista format per 5 jugadors exteriors, i pressionant tota la pista. Malgrat els esforços visitants per donar la volta al marcador, el Sènior B va saber controlar la renda que tenia i tornar a ampliar-la fins als 14 punts d’avantatge amb els que acabaria el partit (72-58).
Destacar una gran victòria d’equip, amb una gran aportació de tots els integrants de la plantilla, que va permetre que amb les rotacions es mantingués el nivell de joc i la intensitat defensiva els 40 minuts.

Ezequiel Bárcena, Ezequiel Buccioni, Sisco Llorach (4), Cristian Muñoz (19), Pau Llorach (10) -Quintet inicial- Dani Muñoz (7), Joan Calba (9), Pau Papasseit (10), Aleix Cavallé (4), Joan Pallejà (7), Alex Cortés (4)