CB Cambrils A 62 - 69 Sènior M. Zamar 2000 Ploms Salle C

03/05/2016 - 17:30 a Pavelló Municipal

Partit disputat a Cambrils dissabte 5 de Març a les 17:30 h. Desplaçament a la pista del Cambrils, equip situat a la zona mitja de la taula però que ens havia guanyat a casa nostra 56-67. Per tant era molt important aconseguir la victòria.

En un partit molt disputat, els nostres jugadors van dominar el marcador durant gran part del partit, tot i que amb petites diferències, exceptuant els minuts inicials i uns instants al darrer quart, quan el Cambrils va aconseguir ficar-se tres punts amunt després d’un 3+1.

Curiosament, però, els nostres van aferrar-se a l’encert des de la línia de tir lliure (8 de 9 en els últims minuts) per guanyar un partit que es van merèixer de totes totes. Destacar l’ambient força sorollós del pavelló cambrilenc (amb notable pressió sobre la parella arbitral) i l’encert en el tir lliure (27 de 37), clau per la victòria final.

Zamar 2000 Ploms-Salle Reus C: Llort (12), Garcia (9), Roca, Valle (2), Bosque (9), Calderón, Cortés (6), Maduell (7), Esponey, Bárcena (5), Sirolla (9), Casas (10).

Triples (5): Garcia (2), Llort, Bosque i Sirolla.
Tirs lliures: 27/37.

Faltes comeses: 22, sense eliminats.

Àrbitres: Garcia i Torrecillas.