Sènior Femení A 70 - 50 Arenys

27/07/2024 - 11:30 a Joan Sirolla

Primera part on és veu la cara i la creu de l’equip. El primer quart s’inicia amb un parcial 12 a 4 a favor gràcies al bon encert del equip. Tot i així s’acaba el quart amb un parcial 22-16 donant bones sensacions en atac però amb errors en defensa.
En el segon quart sense encert de cara a cistella es juga un partit tou en defensa i donant segones opcions d’atac a les jugadores de Arenys.

L’equip visitant ho aprofita i es marca un parcial 17-6 per arribar a la mitja part amb 5 punts a favor.
Ja en la segona part es juga un partit igualat. Amb poca anotació.
Ja en el últim quart es trenca el partit a favor de l’equip local amb una defensa hiperactiva, i un atac equilibrat on s’anotava en totes les fases del joc, des de dins, des de la línia de 3 punts i en atacs ràpids. Aquest joc fa que les jugadores de Reus aconsegueixin un parcial 30-7 donant la victòria visitant.
La propera setmana partit difícil a casa del SESE, serà necessari fer un partit molt seriós en totes les línies de joc.