Sènior Femení B 46 - 32 TTEE

27/07/2024 - 12:00 a Joan Sirolla

Tercera jornada de la lliga, vam jugar front el conjunt de Terres del Ebre. En principi un partit gens fàcil degut a les baixes i a la mala setmana d’entrenaments. Tres Júniors van formar part del nostre planté donant qualitat a les nostres rotacions.

El començament del partit ens va costar un món que la pilota passés per dintre de la xarxa (8-7), al segon quart la dinàmica va ser la mateixa (15-18). Al descans va ser quan l’equip va adonar-se compte que hauríem de fer un canvi d’actitud al terreny de joc malgrat que al marcador no es noti ( 29-32). L’últim període és on la nostre actitud va aconseguir el seus fruits i vam fer els millors minuts dins de la pista amb un parcial de (17-0) per acabar en un final 46-32).