VICTORIA DAVANT EL LIDER, SÈNIOR D. 63 – 53 SP i SP

Partit disputat Dissabte tarda a les 17:30 h. al Pavelló Joan Sirolla de Reus.

Rebíem un SP i SP líder a la taula amb només 3 derrotes. Els nostres nois venien de dues derrotes

molt doloroses, una per el que va significar davant el Valls, i l’altre per la manera que es va produir

davant el Montblanc, l’ambient convidava a lo pitjor, però……..

Primer quart: Impressionant inici amb un parcial de 10-0 amb dos triples inclosos, intercanvi de

cistelles per arribar al final del quart amb un prometedor 15-8 i l’encert de tres triples.

Segon quart: bon inici visitant, que aconsegueix igualar el marcador 18-18, amb un parcial de 3-10,

el SP i SP carrega tot el seu joc amb els jugadors interiors molt mes forts que els nostres. Reacció

local a cop de triple i tir lliure, que tornar el lluminós a la diferencia inicial 31-24, parcial del quart

Tercer quart: El SP i SP es fica el “mono” de treball i aconsegueix a cop de força reduir les

distancies i inclús superar-nos en el marcador 42-44, nosaltres només hem aguantat gracies a dos

triples i algun llançament de tir lliure, parcial 11-20.

Darrer quart: la mateixa força i les protestes al àrbitre, que en el tercer quart han servit al SP i SP

per entrar al partit, ara s’han girat en contra seva en forma de faltes i tècniques, el SP i SP està

fora del partit i nosaltres ho aprofitem amb un parcial de 12-1 per ficar el marcador 54-45 a falta

de quatre minuts, el cop es definitiu i el SP i SP ja no te forces per la remuntada, marcador final

63-53. Parcial 21-9 en un últim quart molt “madur” dels nostres nois.

Avui heu jugat un bon partit i heu guanyat, segurament un altre dia el perdreu, però això a la fi no

te una gran importància. Que considero que és veritablement important?, COMPETIR. Per que

dins d’aquesta paraula hi ha moltes altres: Treball, esforç, constància però també: diversió,

satisfacció, orgull, però sobretot RESPECTE, als teus companys, als rivals, al la gent que et venen a

veure, al entrenador i a vosaltres mateixos !. Penseu en això.

Enhorabona pel partit d’avui, avui heu competit !!!!!!!!!!

Ploms Salle Reus Sènior D : Valle (15), Garcia J. (-), Esponey (15), Diallo (1), Cañete (2), Marco (3),