Sènior Masculí D 62 - 55 Reus Deportiu

01/11/2015 - 11:30 a Joan Sirolla

Fa menys de tres mesos concretament el 19 d’Octubre els nostres nois perdien de 15

davant d’un Reus Deportiu que ens va pintar la cara a la seva pista 55-39, en un dels pitjors

partits que hem jugat. Avui hem estat nosaltres els que hem guanyat el derbi i hem

demostrat que aquest equip ha crescut i ha madurat, enhorabona nois !!!.

Primer quart: la motivació local es màxima, això ens permet sortir força endollats i

aconseguir un petit avantatge 9-5, però el Reus ha vingut convençut de les seves

possibilitats i aconsegueix igualar el lluminós 16-16, amb triple final inclòs, les espases estan

dalt de tot.

Segon quart: la mateixa motivació ens fa tindre una mica d’ansietat i el nostre joc es veu

afectat, cometem moltes errades sobretot en atac i el Reus ho aprofita per guanyar el quart

10-14, marcador 26-30.

Tercer quart: segurament un dels millors quarts que hem jugat mai, 26 punts ho diuen tot,

encara que el Reus en poc mes d’un minut aconsegueix arreglar el marcador de 52-42 amb

un parcial de 0-7, finalment lluminós 52-49.

Darrer quart: inici desastrós dels dos equips, cinc minuts sense anotar, cap dels dos. Però el

temps ha passat i continuem davant del marcador. Els cinc minuts finals han estat una

demostració de la maduresa d’aquest equip, en cap moment a trontollat la victòria, atacs

llargs, bona defensa i control del partit, parcial de 10-6 i la victòria es queda a casa, 62-55.

El Reus s’ha vist sorprès per un Ploms superior en la pista, molt diferent del que es va

trobar fa tres mesos. Bona feina dels nois i del nostre entrenador i perquè no dir-ho, també

de l’afició, gràcies a tots !!!!

Setmana de descans, esperem recuperar els lesionats i estar tots per rebre els nostres

“amics” del Valls.

Poms Salle Reus: Garcia (-), Esponey (6), Diallo (13), Ruiz (5), Cañete (-), Marco(4),

Montero(-), Mateu(4), Olave(-), Almendros(14), Febrer(14), Martinez(-). Triples: 4, Ruiz 1,

Febrer 2, Esponey 1. Tirs lliures 8/21. Faltes 25, cap eliminat.

Àrbitre: Belmonte.