Cb Torredembarra 67 - 75 Sènior Masculí D

02/08/2015 - 12:00 a Torredembarra

TREBALLADA VICTORIA DEL SÈNIOR D, A CASA DEL TORREDEMBARRA (67 – 75)

Partit jugat a Torredembarra Diumenge matí a les 12h. Després de recuperar sensacions

davant el líder, teníem una bona oportunitat de sumar punts davant el Torredembarra

situat a la part baixa de la classificació, fàcil ?……….No !!!!!

Primer quart: Mal inici dels nostres nois, 11-5, temps molt obligat, millora en el joc i bon

encert cara a cistella, però mala defensa, parcial del quart 22-21.

Segon quart: tornem a sortir despistats, el Torredembarra està molt encertat davant cistella

i el marcador comença a ser preocupant 33-24 amb un parcial de 11-3, no estem jugant

malament però no tenim forma d’aturar el joc local, final del quart 38-32 i nerviosisme a les

“graderies” visitants.

Tercer quart: ara si, millorem la defensa i comencem a creure que som millors, les jugades

surten i els triples entren, hem aconseguit igualar el marcador 50-50 amb un parcial de 12-

Darrer quart: ha estat el quart definitiu, 25 punts ho diuen tot, hem superat a un

Torredembarra que ha vist que tota la feina feta no ha servit de res, quan els nostres han

decidit jugar, bon encert sota cistella, moltes pilotes recuperades i una defensa correcta,

han pogut amb el triples desesperats del locals, parcial 17-25 i marcador final 67-75.

Avui heu tornat a COMPETIR, i segurament no ha estat un bon partit…….la pista, l’ambient,

l’absència de marcador, tot ha influenciat, però heu competit i la victòria ha arribat, aquest