Sènior Masculí D 68 - 56 Cb Torredembarra

27/07/2024 - 11:00 a Joan Sirolla

Diumenge, mati esplèndid, casi estiuenc. El nostre Sènior D s’enfronta a un Torredembarra amb una sola victòria a la classificació, serà un partit fàcil?, aviat ens adonarem que no!!!.

Primer Quart, inici molt fluixet per part de tots dos equips, 2-2 en tres minuts, poc a poc els nois del Ploms es van imposant al marcador, però el Torredembarra es manté dins del partit gracies als llançaments de tres, 16-15 final del quart.

Segon quart, millorem força l’encert, però el Torredembarra continua amb el seu encert triplista, tres triples visitants i el marcador reflexa un preocupant 26-26 a quatre minuts del final del quart, però un gran parcial de 11-2 fica les coses al seu lloc 37-28.

Tercer quart, els nervis ens han jugat una mala passada, semblava que teníem el tema controlat però no ha estat així, no hem sabut jugar amb la nostra avantatge i el Torredembarra ens ha superat en tot en aquest quart, 48-46, parcial 11-18, però en cap moment han aconseguit passar-nos en el marcador.

Darrer quart, ara si que hem vist el veritable orgull dels nostres Sèniors, la intensitat a augmentat, l’encert en tirs lliures a estat decisiu i el sistema de jugar amb dos bases a estat molt encertat, el Ploms a dominat el quart en tot moment traient de polleguera a un Torredembarra que ha despertat del seu somni i ha comes moltes errades, parcial 20-10, marcador 68-56.

Molt bona feina dels nostres Sèniors, segurament el millor partit fins ara, molt bona actitud, queden moltes coses a millorar, però avui hem xalat molt des de les graderies, estic segur que això continuarà així, en les vostres mans està !!!!.

PLOMS-SALLE Senior D :Valle A. (8),Garcia J.(-), Esponey A. (11), Cañete A. (-), Ruiz A. (3), Marco (4), Febrer A.(16), Garcia E. (-), Mateu X. (17), Corbella D. (-), Almendros F.(-), Martinez G.(8). Triples 4, Esponey 1, Ruiz 1, Marco 1, Martinez 1. Tirs lliures 19/33. Faltes