Reus Deportiu B 55 - 39 Sènior Masculí D

27/07/2024 - 20:00 a Reus Deportiu

Partit jugat el Diumenge a les 20h en la pista del Reus Deportiu. En principi la possibilitat de perdre aquest partit era clara, però després de veure el que va passar dins la pista ens queda la sensació que la victòria no era impossible.

Primer quart: el Reus comença dominant 4-0, es poca distancia no? Dons així seria fins la meitat del tercer quart, el Reus va sempre davant el marcador però no aconsegueix en cap moment distanciar-se més, final del quart 15-11.

Segon quart: minuts de poca qualitat, el parcial així ho demostrarà, 8-8 i tot continua igual, un Reus que domina mínimament i el Ploms que no dona el seu braç a tòrcer!! . 23-19.

Tercer quart: un triple visitant estreny el marcador, 23-22 és el moment que estarem més a prop en el lluminós, poc a poc el Reus imposa la seva superioritat, no sabem reaccionar, ens falta rebot defensiu i sobretot encert davant cistella (quelcom molt important), i la distancia poc a poc creix 27-24 i finalment 37-26.

Darrer quart: el partit ja està decidit, els nostres Sèniors no es donen en cap moment per vençuts (actitud admirable), però el marcador es força clar 55-39, parcial 18-13.

Igualment que s’ha de millorar molt el rebot i l’encert a cistella, vull ressaltar que l’actitud ha estat molt correcta. Les ganes hi són, intentem créixer a partir d’això !!.

Pròxima parada Torredembarra. El viatge no ha fet més que començar, ànims !!

Ploms Salle Reus Sènior D: Valle (2), Olave(-), Esponey(5), Diallo(4), Cañete(-), Ruiz(3),

Marco(-), Garcia(-), Montero(-), Mateu(18), Almendros(2), Martinez(5). Triples 3, Esponey

(1), Ruiz(1), Martinez(1). Tirs lliures 8/19. Faltes 14, cap eliminat.

Parcials: 15-11, 8-8, 14-7, 18-13.

Àrbitre: Prado J.