AB El Vendrell 45 - 72 Júnior Masculí A

27/07/2024 - 13:00 a Vendrell

AB El Vendrell 45-72 Júnior 97-98A
Primera victòria a domicili de la temporada pel nostre Júnior a interterritorial en la cinquena jornada de lliga. Victòria còmode on va destacar un joc molt ofensiu per part plomista que des del salt inicial va anar a per la victòria. Un primer quart igualat on va destacar la gran falta d’encert local de nou però, com és comú aquesta temporada el físic tornava a ser un factor a combatir i va finalitzar el primer quart amb un lleu avantatge visitant per(10-14). El segon quart van trobar el ritme de joc adient i tots els jugadors reusencs entraven al partit on cada vegada es mostrava més la superioritat visitant. Per tant, la primera part va finalitzar amb un (20-30) al marcador. La segona meitat a ser clarament superada per l’equip de Reus on es van anotar 42 punts. La diferència més clara va ser el tercer quart on els locals només van anotar 8 punts, per 21 per part plomista. En últim quart es va rematar un matx on les coses havien anat força bé. Resultat final: (45-72)
Parcials: (10-14), (10-16), (8-21), (17-21)
Arnau Nolla(-), Jacob Bages(7), Iván Calderón(4), Jordi Baraut(4), Xavi Arbós(6), Xavi Aguilar(3), Joel Gomis(27), Carlos Cano(4), Adrià Nolla(2), Marc González(3), Francesc Bartolí(-), Joan Palleja(12)