Júnior Masculí A 55 - 46 Cb La Selva

27/07/2024 - 10:45

Nova victòria a casa del Júnior Interterritorial, on es va veure de nou una nova cara de l’equip que va saber estar ficat en el partit des de l’inici. El matx va estar marcat pel ritme local que va derrotar un equip que a priori havia de ser superior.

El primer quart va ser un allau de llançaments errats per part dels dos equips motiu pel qual el resultat al finalitzar el quart era de 10-11. El bon inici de segon quart va ser un factor clau per la victòria del Júnior on va començar amb un parcial de 7-0. La concentració en defensa va provocar grans errades en l’atac visitant fet que mantenia a ratlla l’equip de la Selva.

Vam marxar al descans amb el marcador a 25-22. L’inici de la segona meitat va ser marcada per la intensitat defensiva per part dels dos equip els quals van acabar el quart amb 37-32.

Per finalitzar el matx i emportar-se la victòria només calia una petita empenta ofensiva que va arribar amb un 4 de 9 en triples que va donar la victòria als jugadors plomistes.

Parcials: (10-11), (15,11), (12,10), (18,14) Arnau Nolla(-), Jacob Bages(-), Iván Calderón(2), Jordi Baraut(2), Xavi Arbós(2), Xavi Aguilar(1), Joel Gomis(15), Carlos Cano(10), Adrià Nolla(8), Marc González(4), FrancescBartolí(2), Joan Pallejà(9).