Júnior Femení A 59 - 49 Cb Mollet

11/01/2014 - 16:00 a Joan Sirolla

El Júnior Femení A assoleix el primer micro-objectiu que s’havia plantejat al seu stage a Girona, acabar amb victòria els 5 primers partits de lliga i anar guanyant solidesa defensiva i ofensiva focalitzant sobre la responsabilitat individual i la lectura de joc.

Aquest cap de setmana visitava el Joan Sirolla el Cb Mollet, un equip molt competitiu amb exteriors molt físiques que castiguen molt l’1c1.

Els dos primers quarts de les nostres van ser molt bons a nivell ofensiu però amb problemes en les defenses individuals. Malgrat que vam deixar a l’equip contrari en 22 punts, el 80% dels punts anotats pel Cb Mollet al segon quart van ser ens tirs lliures. Les visitants castigaven amb faltes les defenses individuals. Ens va faltar durant molt de temps bona posició de peus i cos en la defensa, bones primeres ajudes que fossin més mòbils i lectura alhora dels desplaçaments. Ofensivament, vàrem saber explotar molt bé la transició defensa-atac i arribar jugant. Molta mobilitat de pilota i bones circulacions per trobar tirs lliurats, 1c1 o pilotes interiors que podien aconseguir bones opcions per anotar. El control del rebot defensiu i ofensiu ens va donar molt bones opcions tant de sortida de contra-atac com de castigar segones opcions.

El Cb Mollet va plantejar diverses defenses alternatives que les nostres van saber llegir i trencar per castigar en ràpides transicions i tirs de tres.

38 – 22 a la mitja part amb bones sensacions i control de partit.

És aquí on ja fa tres setmanes que trobem un handicap a millorar. Les entrades a partit del primer i tercer quart. Un parcial de 0-8 va ser l’inici d’aquest quart. Després del minut per re-activar les nostres, les visitants van anotar 3 punts en 6 minuts. Tornàvem a ser nosaltres.

L’últim quart vam saber gestionar l’avantatge de 12 punts on els tirs lliures fallats van fer que no tinguéssim un rèdit més ample.

Coses positives i coses a millorar per seguir creixent com equip i no com individualitats. Estem al camí però ens falta concentració a moments claus del partit per no anar a remolc.

Especials felicitacions per  la jugadora del júnior B Núria Arbones i del cadet A Claudia Descarrega pels seus bons minuts a pista en quan a competició i sacrifici. Igualment a Mireia i Berta que, malgrat el seu estat físic, van donar tot el que tenien per ajudar a l’equip.