27/07/2024 - 10:00 a Sant Pere i Sant Pau

Matí de Diumenge assolellat i ventós, desplaçament, amb Tour Turístic inclòs, a SP i SP. Visitem un SP i SP

situat a la part alta de la taula, un equip molt veterà amb jugadors lents però molt forts físicament, la

guerra sota cistella la tenim perduda.

Primer quart: Sortida espectacular dels nostres sèniors 2-11 en 5 minuts, l’equip local no sap reaccionar

davant l’encert visitant, temps mort local i les coses s’igualen una mica 11-14. Hem deixat reaccionar un SP

i SP que s´ha vist superat des de la línia de triple.

Segon quart: El SP i SP es refà de l’ensurt inicial i comença a jugar les seves armes; joc interior, rebot,

segones jugades i llançament des de la línia de tir lliure, nosaltres no podem físicament amb ells i la falta de

rebot ens penalitza greument, parcial del quart 15-7 i marcador final 26-21.

Tercer quart: Sortim adormits del vestuari, pèrdues de pilota, atacs estàtics, falta d’idees i encert nul, el

marcador reflexa un preocupant 32-23 a falta de 5 minuts, temps mort visitant. Bé alguna cosa canvia i els

nostres nois és fiquen les piles, pressionem tota la pista, aconseguim robar alguna pilota i tornem a entrar

al partit 38-34, parcial 12-13.

Darrer quart: Seguim amb l’actitud del final del tercer quart, pressió molt a dalt, recuperació de pilota,

atacs ràpids i dos triples, donem el tomb al lluminós 42-48, sembla que ho podrem aconseguir, però no, els

nostres amics de SP i SP han continuat picant pedra sota cistella, casi tots els seus punts són de joc interior,

els tirs lliures ens fan molt de mal i finalment ens superen en el marcador 52-51 a falta de 0:36 i el definitiu

57-53, parcial 19-19.

Bon partit dels nostres Sèniors, ens hem desconnectat al principi del segon i tercer quart i sobretot ens ha

faltat “experiència” per jugar els dos minuts finals. Tenim en equip força jove que ha de cometre pecats de

joventut, i nosaltres estarem amb vosaltres per veure’ls!.

Esperem el retorn del Gerard i del Éric. Molta sort en el pròxim partit a casa davant el líder, guanyarem

Ploms Salle Reus Sènior D: Valle (8), Olave (7), Garcia (-), Esponey (7), Diallo (-), Ruiz (3), Cañete (2), Marco

(4), Montero (-), Mateu (12), Almendros (-), Febrer (10). Triples 4, Olave 1, Esponey 1, Marco 1, Febrer 1.

Tirs lliures 16/33. Faltes personals 31, eliminat: Mateu.

Parcials: 11-14, 15-17, 12-13, 19-19.