Infantil Femení B 32 - 57 Cb La Selva

27/07/2024 - 9:00 a Salle Reus

Les nostres jugadores han sortit amb molta intensitat, fortes en defensa han sorprès a les de Selva, la pressió i l’encert ens ha portat a tancar el marcador en aquest període amb un 8-2

A partir d’aquest punt i fins arribar al descans les nostres jugadores han perdut el control del partit, el segon període ha estat el que ha marcat les diferencies al rebre un contundent 12-0 en contra. El tercer quart, tot i una millora important en el nostre joc no ha estat possible recuperar l’espai cedit acabant amb 10-19.
En el quart període ha continuat amb la mateixa tònica i les de Selva han aconseguit trencar el partit deixant el marcador en un 11-26 prou contundent.

Després del descans hem tornat a sortir amb intensitat, mes rebots, millor encert en el tir i una millor defensa ens ha permès jugar de tu a tu, tot i així algunes errades en els marcatges i de posició no han permès reduir distancia deixant el marcador en 18-35 a l’acabar el cinquè quart.

En la fase final del partit hem patit una baixada física i probablement una relaxació per la contundència del marcador, tot això ens ha portat ha deixar-nos anar i a no jugar com les de Reus sabem fer-ho.
El sisè quart s’ha tancat amb un 23-41 i el setè, jugant prou be, s’ha tancat amb un 30-47 en aquest quart hem vist bon joc per part de les de Reus i s’ha aconseguit guanyar el parcial
La vuitena part no ha tingut cap historia, les de Selva han consolidat la seva victòria amb un resultat final de 32-57

El partit probablement s’ha perdut en el segon quart. Avui s’ha perdut contra un bon equip, hem millorat respecte el primer partit contra elles però no ha estat possible més.
No podem baixar la guàrdia i cal continuar lluitant i treballant, dia a dia anem a més però ens queda molt per millorar